Є загиблі і травмовані. Евакуйовано 60 людей. З них 53 дитини. Це був підпал? Необережне поводження з вогнем? Чи порушення техніки безпеки власниками та персоналом? Розпочато слідство.

Трагедія сталась сьогодні о 3 год. ночі.

Ось що повідомляє поліція:

– Надзвичайна подія сталась 22 грудня близко 3.00 год. у селі Садове Літинської територіальної громади Вінницького району. У результаті пожежі, яка виникла на шостому поверсі  в приміщенні готельно-ресторанного комплексу, одна людина загинула, двоє госпіталізовані.

Працівники поліції та рятувальники евакуювали близько 60 людей, в тому числі, 53 дитини.

Близько 5.30 год. пожежа  була локалізована, заходи щодо ліквідації її наслідків – тривають.
За попередньою інформацією, троє людей під час пожежі вистрибнули з вікна. Від отриманих ушкоджень загинула дівчина. Інформація щодо неї встановлюється.  Ще двоє людей – 19-річна дівчина та 43-річний чоловік госпіталізовані у лікарню.

Поліцією розпочато кримінальне провадження за ч.2  ст. 270 ККУ ( Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки), за що передбачено до 8 років позбавлення волі.Надзвичайна подія перебуває на особистому контролі начальника ГУМВС  у Вінницькій області Івана Іщенка, – повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

Тетяна Квасюк