Господи! Це служіння присвячено Тобі!
Слава Отцю і Сину і Святому Духу!
Амінь.

Чаша зі змією — символ медицини від Бога: «Не нашкодь!» Сьогодні тема актуальна.

Добре, коли отрута перетворюється на ліки. Навіть зміїна отрута може врятувати людське життя після смертельного укусу рептилії. Але погано, коли ліки перетворюються на отруту. Навіть медичний спирт може викликати алкоголізм, який також називають зеленим змієм.

Отже, на духовному рівні є видиме і невидиме. Змій спокусив Адама і Єву… Та не всі люди вчаться на чужих помилках. Одна людина повірила в дружбу з гримучою змією та навіть пригріла її на своїх грудях. Коли змія вприснула підступну отруту, то помираюча людина поставила запитання: «Навіщо ти мене вжалила?» Рептилія спокійно відповіла: «Коли ти мені повірила, то сама добре знала, що я — змія!» Але на останньому подиху людина звернулась до Бога та зцілилася дивним чином.

Не спілкуйтесь з дурнями, зрадниками та вовками в овечих шкурах. Я вже наводив історичний приклад. Коли фашисти намагалися очистити планету від «зайвих» людей, то Адольф Гітлер використовував ЗМІ. Люди самі йшли в концтабори. Формула навіювання проста: «Здивування — шок — підкорення». Під час «добровільної» евакуації до пекла шоковані християни масово забували про віру. І ніхто не об’єднався в єдиній молитві для спасіння! Нелюди в білих халатах проводили експерименти над полоненими і «лікували» здорових дітей. Такі «лікарі» вічно горітимуть в пеклі.

Я звертаюсь до конспірологів, окультистів та інших темних сил.

Шановна вища раса! Гітлер також вважав себе обраним, але лукавий хазяїн підставив навіть його. Це ворог усього людства. Ви — також не виняток. Рятуйтесь, бо далі Страшний Суд.

Дорогі люди Божі! Коли приходить фашизм, то масове вбивство здається якимось нереальним сном. Кожен вважає, що саме його пронесе… Але це не найкраща смерть: «У чому застану — в тому й сужу!»

Біблія попереджає, що перед другим пришестям Христа до влади приходить антихрист. Настають часи великої скорботи. Це смерть і зло — під виглядом добра і любові. Сучасні технології змінюють геном, розум, життя. Травлять з усіх сторін фізично і психічно. Нікого не врятують законний суд і фізична сила, олігархічний телевізор та корумпований адмінресурс. Військовий стан та сирена для евакуації в приховані концтабори можуть пролунати зненацька. Яким чином захищатись, якщо знову повторяться жахи Другої свіітової? Теоретично я бачу три варіанти.

Збройний супротив може не допомогти і порушує святу заповідь: «Не вбий». Цей варіант мені не підходить. Смирення перед антихристом — зрада Святого Христа Спасителя. Але є ще третій варіант: «По вірі вашій нехай буде вам» (Мтф.9: 29). Віра — це не капітуляція! Творець очистить нашу планету не так, як планують геніальні нелюди та занепалі ангели. Хто з нас тут зайвий? Земля створена для людей. Ми — не гої та не ізгої. В нас тече свята кров Христа!

Стояти на Слові: «Бо де двоє чи троє в Ім’я Моє зібрані — там Я серед них» (Мтф.18:20).

І ніяка відстань між нами вже значення не має. Вірте, що нас захищає Бог! Це наше законне право. І по вірі нашій дано буде нам.

1. Ми сердечно каємось за прийнятий добровільно ідентифікаційний код. Адже розуміємо, що це не найкращий фундамент… Найважчим є саме нерозкаянний гріх. Коли зникає духовна сліпота — все таємне стає явним.

2. Молимось за МОЗ та наших правоохоронців, за Слуг українського народу та за Гаранта Конституції України. Адже саме їм ми довірили наше життя та майбутнє дітей.

3. Єднаймось в переможній молитві. Адже ще ніхто не перемагав антихриста без Христа!

Кожна людина обирає тимчасові та вічні цінності. Більшість з нас — хрещені. Це велика сила.

Якщо ми любимо Господа Бога, то рятуємо не лише себе. Прийшов час поститись, читати «Отче наш» і Псалом 90: «Захищу його, тому що він пізнав ім’я Моє».

Давайте єднатись духовно, незалежно від відстані, в кожній вільній хвилині.

Збережіть цю статтю, запам’ятайте цю молитву — вона вам скоро знадобиться:

Бог наш Ісус Христос,

Спаситель наш

Отець, Син, Дух Святий!

Помилуй нас

Бог наш Ісус Христос,

Спасибі Тобі,

Отець, Син, Дух Святий.

Слава Тобі!!!

Тут все відповідає Закону. Хто почув — зрозуміє. Мир всім.

Україна — доктор Олександр Овсянюк — Свобода без кода!!!