Посилання не неї надіслали нам наші читачі. Це дійсно про заборонені послуги, булінг чи щось  інше – з’ясовували наші журналісти.

Так вирішили об’єднатись і заробляти «підпільно» провінційні жриці кохання? Це чиясь помста чесним жінкам, яких в такому образі виставили недоброзичливці? Шантаж, щоб зняти кошти за те, що «знімуть кожну» з перегляду? Подробиці нашого розслідування — далі.

Спочатку наші читачі із Погребища повідомили про популярну у районі групу у соцмережах, де рекламуються інтимні послуги місцевих красунь.

– У Телеграм-каналі активізувалися дві групи «Погребище проститутки». Одна — публічна і налічує більше ста підписників, а друга — закрита, тому там набагато менше учасників. Нас здивувало, що там і молоді дівчата, і вже досвідчені жінки. Страшно подумати, що серед цих анкет — доньки наших сусідів, чиїсь сестри або колишні дружини. Ми розуміємо, що проституція в Україні стала звичним явищем, хоча й офіційно заборонена, але що уже й в нашій громаді таким чином це популяризується – для нас дико… З тих пір, як дізналися про це, змушені контролювати кожен крок своїх чоловіків… Життя нема, одні сварки, бо тепер тільки десь затримався — одразу швал звинувачень, що «шлявся»… ну, у тих повій.

Може, ваші журналісти з’ясують, чи дійсно у Погребищі вже так відкрито працюють шалави? Чи це якась брехня? Закликаємо і правоохоронців це розслідувати. Бо жінки Погребищенського району і наближених до нас громад влаштують самосуд, — попереджають наші читачки з Погребищенської громади.

Наші кореспонденти перевірили, що дійсно існує два Телеграм-канали під назвою «Погребище проститутки». На одному — посилання на порно-сайт. На іншому — фото де­кількох дівчат та жінок, але обличчя приховані. Тут і брюнетка «Ксенія, 18 років». Дівчина з оголеним бюстом — «Марія, 26 років». Руденька у стрінгах — «Тетяна, 32 роки». Є навіть 43-річна блондинка Ольга. У кожній анкеті дівчат вказано — Погребище.

Щоб детальніше розглянути красунь, дається посилання на сайт «Тільки для шанувальників». З головної сторінки користувачам пропонують опитування. Перше запитання: «Жінки на цьому сайті — збуджені невірні подруги і одинокі мами, які хочуть сексу. Швидше за все, ви зустрінетеся з кимось зі своїх знайомих. Чи погоджуєтеся ви зберегти в секреті їх особисті дані?» І два варіанти відповіді — так/ні. Коли відпо­відаєш ствердно, з’являється інше запитання, де попереджують, що жінки не шукають будь-яких стосунків. «Вони хочуть тільки швидкого сексу. Не зустрічатися», — наголошується червоним. Якщо клієнт і на це погоджується, тоді запитують, чи виповнилося шукачеві інтимних пригод 24 роки. І якщо знову «так», то відкривається фото-пазл оголеної блондинки, який потрібно правильно скласти, щоб отримати доступ до бази даних сайту-полунички.

«Вітаємо! Тепер ви можете переглянути список жінок, які живуть по сусідству, і побачити їхні відверті фото».

І тут — галерея блондинок, брюнеток, руденьких, але уже з відкритими обличчями і не тільки.

24-річна Аліса пише, що їй потрібен стриманий секс. Брюнетка з голим бюстом під ніком Сінді зауважує, що дозволить себе прив’язати. І так кожна баришня пропонує «родзинки» у цій справі. Вартість послуг на сайті не вказується. Але є попередження, що сума буде залежати від віку і талантів красунь.

Важко припустити, скільки беруть за годину «багІні любвІ» у Погребищі. У Вінниці «вартість» — до 2 тис. грн.

Це все, що вдалося з’ясувати нашим кореспондентам, бо «глюкнув» гаджет... Будьте готові і ви до атаки вірусів, коли заходите на такі сайти і групи.

Бо, напевно, мене розпізнали, що я не «шукаю» сексу...

Про Телеграм-канали «Погребище проститутки» ми повідомили в облполіцію. В управліннях по боротьбі з торгівлею людьми та кіберполіції мають з’ясувати усі обставини.

– Це можуть бути справжні повії, тоді їх будуть притягувати до адміністративної відповідальності. А якщо з’ясується, що йде мова про звідництво, то це кримінальна стаття. Але фото оголених дівчат можуть бути розміщені в Інтернеті й з метою шахрайських схем, для видурювання коштів. Будемо з’ясовувати, — повідомила пресофіцер поліції Вінниччини Анна Олійник.

Пошукайте, чи у вашому райо­ні є такі канали проституції?

Бо, може, ваші чоловіки саме там «відриваються»?

Але коли вже в Погребищенському районі хтось так заробляє на повіях, то чи не варто цей бізнес таки легалізувати в Україні? Бо, виходить, що він є по всій Україні, а ми робимо вигляд, що, як у СРСР, — «секса нет». А так хоча б податки будуть платити і лікарі оглядатимуть «жриць кохання». Зрозуміло, що в нашому суспільстві є ще люди з переконаннями, що з проституцією потрібно боротися і не гребувати засобами. А яка ваша думка?

Каріна МАЄВСЬКА