За рік вінницький колектив студії “Шахіна” виборов 7 ГРАН- ПРІ Всеукраїнських та Міжнародних змагань. Близько 700 медалей змагань різного рівня завоювали танцюристи.

Учениця Центру розвитку “Шахіна” вінничанка Марія Гнатик стала Бронзовою призеркою Спеціальних Олімпійських ігор та прославила Україну на весь світ. – про це розповідає засновниця Центру розвитку “Шахіна” Діана Подолянчук.

Марія Гнатик разом зі своїм партнером Іваном Кондратюком стали учасниками шоу “Україна має талант”. Також наш центр отримав подяку від Обласної ради та Обласної державної адміністрації за підтримку соціальних заходів міста та внесок у розвиток культури Вінниччини. Марія Гнатик особисто отримала подяку від міського голови Сергія Моргунова.

Діана розповідає, що успіх колективу — це важка праця кожного із учасників. Адже весь рік танцюристи невпинно вдосконалювали себе та разом крокували до мети.

Велику вдячність тренерка висловлює колегам та співзасновникам Центру розвитку “Шахіна”: Олесі Подолянчук, Вікторії Подолянчук, Марині Мешковій, Юлії Грін, Альоні Каракутс, Олександрі Кудельській та помічникам тренерів -Ліні Підгайній та Анастасії Гунько.

Софія Копач