Відомий скандалами український блогер, наречений співачки Анни Трінчер Олександр Волошин здивував своїх фанатів, збільшивши губи. Він зробив укол краси, проте його батьки не оцінили цього вчинку.

Відповідне відео Волошин опублікував на особистій сторінці Instagram-stories. «Мені досі боляче на це дивитися», – написав він (щоб подивитися фото та відео, доскрольте сторінку до кінця).

На опублікованих кадрах показано, як Олександр прийшов у косметичний кабінет, де на нього чекала майстер зі збільшення губ. Перед процедурою блогер помітно нервував. Йому зробили кілька уколів, які він щосили терпів.

Після чого він підвівся і почав розглядати результат перед дзеркалом. Від невеликого шоку молодик почав нецензурно висловлюватися і ставити запитання косметологині.

Зазначимо, що Волошин збільшив губи ще кілька тижнів тому, проте результатом по­ділився лише зараз. Хлопець збільшив губи тому, що програв у суперечці. Завданням було вколоти ботокс у губи.

Шанувальники підтримали блогера і написали компліменти.

Днями Волошин опублікував реакцію батьків на його зміни у зовнішності. Мама Олександра ледь не заплакала, а ось бабуся почала матюкатися.