Від редакції. У минулому номері «33-го» ми публікували лист обуреного читача про те, що молоді дівчата до неймовірних розмірів збільшують губи. І що йому, мовляв, як і його друзям, не те що закохуватись, цілувати таких дівчат не хочеться. Бо одразу уявляється самі знаєте, що…

А ось є новина, що і хлопці почали збільшувати губи. Та ще й не хто-небудь, а відомий блогер і наречений актриси та співачки.

Про те, що молодь не лише добавляє, але й обрізає себе, відверто написала не менш відома блогер із Немирова.

Подробиці — далі. Своїми думками можете ділитись і ви.

Шаманка — неми­рівська дружина зірки «Кварталу 95» – зробила собі хейлопластику і назвала ціни всіх операцій «краси».

Шаманка з Інтернету — Аліна Шаманська із Немирова – знову в хітах всіх соцмереж та «Світського життя» в телевізорі. Бо наша земляка, що має 1,3 мільйона підписників в Інста­грамі, відкрито визнала, що неодноразово вдавалася до послуг пластичних хірургів та оприлюднила вартість оновлення свого носа. Зокрема вінницька дружина актора і сценариста студії «Квартал 95» Руслана Ханумака, блогерка Аліна Шаманська (shamankaa) нещодавно зробила собі хейлопластику. Це операція зі зменшення відстані між носом і верхньою губою.

– Только вышла из наркоза. Немного себя не узнаю. Это какое-то волшебное и очень приятное ощущение. Подробности о том, что делали, чуть позже. Дайте мне время.

А сейчас я отдыхаю, как принцесса! — зізналась вона ро­сійською у соцмережі.

Згодом у відомій програмі «Світське життя» дівчина розповіла, що це був не перший раз, коли вона вдавалася до послуг пластичних хірургів. Десять років тому робила ринопластику — операцію зі зменшення носа, пізніше була блефаро­пластика — пластика повік. Відомо, що всі ці маніпуляції проводив пластичний хірург і ексчоловік Слави Камінської із гурту «Не Ангели» — Едгар Камінський.

– Чому хейлопластика? — сама себе питає в Інстаграмі Шаманка із Немирова. — Тому що я не хотіла колоти свої губи. Роздувати їх гіалуронкою чи іншими препаратами, змінювати форму і робити їх неприродно надутими.

Мені таке донт лайк. Хоча є гарні винятки. Мені дуже подобаються мої генетичні губи від мами.

Але моїй верхній губці не вистачало розкриття, так би мовити. Хотілося її трішки привідкрити. Дати їй волю та свободу. Плюс, я дуже хотіла, щоб при розмові було видно зубки. До цього — їх було видно мінімально. Відкривалися лише при посмішці. А зараз, після реабілітації — маю надію, що їх буде видно більше.

Оскільки моя робота є пуб­лічною, мій вигляд має значення. В першу чергу, для мене. Так, я перфекціоніст, але роблю все з розумом. Тут ніхто сперечатися не стане, бо результат ви бачите самі.

Фактично, мені просто філігранно зрізали малесенький шматочок шкіри під носиком і підтягли верхню губку. Якщо скальпель у руках профі, то це досить проста і легка операція. Її навіть можна робити під місцевою анестезією. Але це для більш сміливих.

Тепер відповідаю вам: рот в мене закривається! І закриватися буде повністю. На відео зі сторі я спала у наркозі. Ціна є у відкритому доступі на сторінці клініки. Наркоз: не те що не боюсь, я його обожнюю. Я фанат наркозного стану.

До речі, саме у «Світському житті» Шаманка назвала ціну пластики.

«У мене, якщо чесно, з ним (Едгаром Камінським) якась енергетична любов. Я ще робила плазмоліфтинг. Загалом, якщо я не помиляюся, то я заплатила 127 тисяч гривень», — зізналася Аліна.

Крім Аліни, прагне бути красивим і її чоловік, зірка «Квартал 95» Руслан Ханумак. Чоловік вже робив собі блефаропластику, а зараз хоче зробити ринопластику.

Нагадаємо, раніше популярну блогерку Аліну Шаманську курйозно обматюкали у Львові за її танці в образі монашки-Афродіти…

В Інстаграмі вона Шаманка — shamankaa, яка має 1,3 мільйона підписників. А в рідному Немирові на Вінниччині — вона донька відомого місцевого музиканта та відеооператора, якого декілька років тому звинуватили у поширенні «полунички».

Не так давно до нас звертались читачі з Немирова, щоб донести зірковій доньці, що її батько «ледве виживає».

Але з тих пір Аліна не з'являється на малій батьківщині та не любить, коли їй нагадують про Немирів чи розпитують про тата. Зі слів немирівчан, батько відомої блогерки сьогодні проживає у дуже скрутних умовах на мізерну пенсію, якої навіть на хліб і ліки не вистачає.

Земляки обурюються, чому така відома донька не допомагає татові, адже батьків не обирають. Зрозуміло, що це вибір кожного, але інформація має бути повною і всебічною. Тому ми не могли не висловити і цю думку наших земляків.

Сергій Годун