24 грудня у Вінниці в реанімації помер ві­домий лікар-кардіолог Він­ницького регіонального клі­ніч­ного лікувально-діагностичного центру серцево-судинної патології – Олексій Щербак. Зятеві ексдепутатки Він­ницької облради Тетяни Антонець було лише 37 років…

– Олексій Вік­торович працював у нас із дня відкриття кардіоцентру. Прекрасна, порядна людина, професіонал найвищої проби… На жаль, перемогла хвороба, і кращі лікарі не змогли вже врятувати це молоде життя. Весь колектив Вінницького кардіоцентру в глибокій жалобі із приводу цієї непоправної втрати. Ця передчасна смерть нашого колеги Олексія Вікторовича Щербака, лікаря-кардіолога палат інтенсивної терапії КНП «ВРЦСП», вразила всіх… і зібрала на прощання із ним колег, друзів та рідню…, — зазначив керівник КНП «ВРЦСП» Володимир Гладких.

Від друзів родини Тетяни Антонець стало відомо, Олексія забрав не КОВІД. Є версія, що у чоловіка загострився панкреатит, він пробув кілька днів у реанімації, але спроби лікарів врятувати колегу були, на жаль, марними.

У Вінницькій ди­­тячій обласній лікарні колеги також висловили свої співчуття колезі, дитячому офтальмологу Олені Володимирівні – дружині Олексія Вікторовича.

- Ми з вами у цей печальний момент прощання… Світлі спогади про добрі справи та чесно прожите життя завжди будуть сильніші, ніж смерть! У нашій пам’яті Олексій Вікторович назавжди залишиться добрим другом, доброзичливим колегою, професіоналом своєї справи, – йдеться у повідомленні лі­карів та медперсоналу.

Нагадаємо, що син і донька Тетяни Іванівни Антонець нині працюють в дитячій обласній лікарні.

Свої співчуття висловив і директор Вінницької обласної дитячої лікарні Василь Паненко. Адже саме там дитячим офтальмологом працює дружина покійного Олена Антонець. Без батька залишилися їхніх двоє дітей — донька і син.

Свого часу дуже рано пішов з життя брат Тетяни Антонець — Степан Іванович.

Редакція висловлює щирі співчуття рідним та близьким…