Посадовиця обласної ради разом із коханцем-альфонсом намагалися «збити» 18 000 гривень у третьої героїні секс-скандалу – відомої бізнесвумен?

— Ось таку інформацію ми отримали на «гарячу лінію» і відразу дізнались нові подробиці резонансного секс-скандалу. Тепер історія набирає нових обертів: окрім публічного поливання брудом, впливові вінничанки вирішили піти до суду та вже там влаштувати справжні дебати й показати одна одній, хто та чого вартий. Слідкуємо за сенсацією разом із «33-м».

Нещодавно народна газета повідомляла про шокуючі пристрасті між відомою бізнесвумен Юлією, посадовицею обласної ради Оленою та коханцем — альфонсом Володею, якого вінничани називають Касабланка. Не дивно, що ця історія стала сенсацією для всієї області, бо і справді оприлюднено відомі шокуючі факти про засекречені афери та кримінальні компромати із життя наших героїнь.

Нагадаємо, що, за однією із версій, коханець — альфонс Володя таємно знімав порновідео із бізнесвумен Юлією. А потім разом із іншою коханкою Оленою почав шантажувати жінку. Окрім того, відеопристрасті потрапили в руки до відомих блогерок. А ті вже «крутили» кіно для дорослих у своїх інстаграмах. Як розповіла бізнесвумен, у розборки втягнули її дітей. Одній писали смс із погрозами.

— Після цього я і не змогла мовчати та терпіти все. Навіщо у конфлікти дорослих людей втягувати ні в чому не винних дітей? Окрім того, Олена разом зі своїм другом Романом, який нещодавно вийшов із тюрми, прийшла до мене в мій масажний салон і почала погрожувати. Я вимушена була звернутись у правоохоронні органи та показати всім, хто і насправді чого вартий.

Наразі порушено кримінальне провадження через розповсюдження порнографії. Планується суд над посадовицею Оленою та її екскоханим Касабланкою. Відстоюю свою честь, гідність та ділову репутацію. Можливо, я і могла б закрити очі на це все. Проте подруги Олени з облради не зупинялись ні перед чим та погрожували моїм ді­тям. Написали різний бруд у со­ціальних мережах. І це стало останньою краплею... Вже тоді я вирішила, що не зупинюсь ні перед чим і буду йти до кінця, щоб довести та показати всім правду.

Олена держслужбовець. Дана ситуація — типовий приклад показати, чого варті наші посадовці, де вони насправді беруть кошти та як заробляють авторитет серед людей. Нагадаю, що зарплати ось таким чинам платяться із наших з вами податків. Але для чого? Щоб хтось їздив на дорогих автівках погрожувати по масажних салонах в робочий час? — запитує Юлія.

– І от відбувся перший суд. Я його виграла. Тепер говоримо відкрито! В моїх планах дійсно покарати Олену та Володю згідно з законом, проте цей судовий позов подавала не я. Після розпалу скандалу, декілька місяців тому, Олена та Володя Касабланка помирились та скооперувались, найняли юриста та подали на мене судовий позов. Мовляв, я маю виплатити їм 18 000 гривень. Адже вони користувались юридичними послугами, щоб відстоювати свої права. Чи не смішно? Я ніколи не цікавилась життям «посадовиці». Та, коли Володя був поруч зі мною, вона пос­тійно йому телефонувала. Він ставив на гучномовець розмову. І я чула все — починаючи від фіктивних документів у кулуарах влади до купування громадянства. Тим паче, він сам скидав мені скріни – фотофакти її повідомлень. Я зберегла. Тому зараз маю докази і не зупинюсь, поки представниця влади не відповість за скоєні злочини. Адже це стосується не лише мене, а й жителів всієї Вінницької області.

Ця скандальна історія подається в соцмережах так, немовби це особисті розборки двох відомих вінничанок. І зроблено це, аби ніхто не дізнався правду.

Але хочу наголосити, що я мимоволі стала свідком засекречених афер держслужбовиці. Вона за допомогою цього альфонса заволоділа інтимним відео, яке він знімав без мого відома, щоб мене шантажувати. Скоріше за все, вони були у змові. Розумієте, чому? Щоб я замовкла! Він увійшов до мене в довіру, хоча й зливав мені так само дані про свою колишню коханку, цю посадовицю.

Бо я знала про її афери. Як вона залучала безробітних осіб до ведення чорної бухгалтерії. Це було не що інше, як відмивання грошей державного бюджету. Оформляла фіктивне громадянство жителям інших країн.

Окрім того, за інформацією із власних джерел, вони і зараз не зупинились. Знаю, що анкета Володі «висить» на сайтах знайомств. Підозрюю, що разом зі своєю напарницею Оленою він вишукує самотніх заможних жінок, робить компромат, а потім шантажує їх. Так, а дружина його в цей час працювала на заробітках в Італії.

Моя персона привернула його увагу, коли побачив рекламний банер в Інтернеті. Інформація була про мій робочий візит за кордон. Там був вказаний мій особистий номер та посилання на робочі сторінки у соціальних мережах. Потім він просто не давав мені проходу. Ходив за мною по всіх магазинах та закладах, де я відпочивала. От тоді і розповів мені, що спілкується із колишньою коханкою Оленою, бо допомагає «мутити» кошти. Він сам зізнавався мені про свої афери і божився, що хоче покінчити із цим. Мене ці стосунки почали насторожувати, я вирішила припинити спілкування та обірвала всі зв`язки.

Коли ж він зрозумів, що зі мною більше не буде спілкування, почав шантажувати порновідео, яке, виявляється, він знімав без мого відома. Коли ж я відкрито заявила про цей скандал, то вони об’єднались та ще й вирішили стягнути з мене гроші. Найняли адвоката з Іллінців. Проте на суд не з’явились ні Касабланка, ні Олена з обласної ради... — розповідає Юлія.

Суд став на її бік. І не побачив у діях Юлії зловживань стосовно позивачів Олени та Володимира.

Історія про Олену, Юлю та Володю стала хітом для всієї Вінниччини. До сих пір студенти, блогери, посадовці та правоохоронці обговорюють ці пристрасті. За версією наших читачів — це секс-скандал року.

Софія Копач