Головний конкурс краси відмінили за 6 годин до початку. Вона пояснила, як вперше за час існування конкурсу «Міс Світу» його в день початку – відмінили.

Коронахвороба підкосила відразу декілька учасниць. І організатори побоялись масового спалаху. Тому всі учасниці роз`їхались по своїх домівках. Наша Олександра Яремчук повернулась у столицю до свого коханого, родина якого входить до списку успішних бізнесменів,  який складає журнал Форбс. І відразу дала інтерв`ю «33-му». Вперше Олександра розповіла про конкуренцію між найкрасивішими дівчатами всього світу, дружбу з він­ницькою дизайнеркою Катериною Лукашик та ревнощі нареченого під час поїздки на конкурс у Пуерто-Рико.


Нагадаємо, що Олександра вперше брала участь в конкурсі та відразу перемогла. Як зізналась вона «33-му», ні батьки, ні коханий-мільйонер корону їй не купували. Навпаки, організатори вже третій рік запрошували вінничанку взяти участь у конкурсі. І лише зараз вона погодилась.

– Олександро, як склались стосунки та зав’язалась співпраця із вінницькою дизайнеркою Катериною Лукашик? Вона готувала вам сукню на між­народний конкурс краси.

– Зізнаюсь, що стосунки склались чудові. Катерина Лукашик — приємна, добра та талановита людина. Коли при зна­йомстві дізналась, що дизайнер із Вінниччини, була щиро здивована та рада співпрацювати. Дизайнерка створила для мене фіолетову жакардову сукню з легким шлейфом та розрізом на стегні. Це мій фінальний образ для конкурсу «Міс Світу». Авторська робота Катерини створювалась понад 250 годин. Використали 50 метрів тканини та 4 тисячі кристалів.

– Як тривала підготовка до конкурсу «Міс Світу»?

— Підготовка тривала близько місяця. У Пуерто-Рико нас розподілили на 4 команди за кольорами. Щодня підйом близько 4-5 години ранку. Ми активно репетирували танці та проводили різні заходи. Під час підготовки було декілька випробувань: талант, спорт, інтелектуальний челендж та багато завдань на імпровізацію.

— Між красунями конкуренція шалена?

– Спочатку я насторожено ставилась до учасниць. Адже це конкурс краси, кожна з претенденток на звання «Міс Світу» вже визнана найкрасивішою у своїй країні. Конкуренція, звісно ж, була та є. У всіх свої мета та мотивація. Та, зізнаюсь, все змінилось, коли я ближче познайомилась із дівчатами. Всі конкурсантки були максимально позитивні та привітні незалежно від того, яку країну дівчина представляла. Всі відразу ж пішли на контакт та почали знайомитися.

– Чи ревнував тебе коханий, поки ти була у Пуер­то-Рико? Хто під­тримував най­більше?

— Ні, не ревнує, а ще більше підтримує. Звісно, підтримують рідні та друзі, а ще багато привітань та слів підтримки пишуть незнайомі люди та бажають успіхів на світовому конкурсі.

– Чому насправді від­мінили конкурс «Міс Світу»? На коли призначили проведення?

– Конкурс відмінили за день до фіналу. Звісно, дуже шкода. Адже тривала шалена підготовка. Змагання краси не проводились через велику кількість захворювань серед конкурсанток. Прикро, що так вийшло, адже багато сил, енергії та часу було віддано на підготовку до конкурсу та під час перебування в Пуерто-Рико. Адже там було важко, як морально, так і фізично. На даний момент конкурс планують проводити 16-го березня.