У Вінниці відкрив свої двері новий сучасний завод RGC PRODUСTION.

Завод спеціалізується на виготовленні сучасного газорозподільного обладнання. Зокрема шафових газорозподільних пунктів, які сьогодні так потрібні газовим мережам не тільки Вінниччини, а й усієї України та світу. Саме це обладнання забезпечує безпеку та безперебійність розподілу природного газу споживачам.

Це уже третій в Україні завод RGC PRODUCTION, побудований всього лише за рік. Перший такий завод був збудований у 2019 році у Львові, другий відкрився у січні цього року в Дніпрі.

Новітні технології, роботизовані процеси виробництва, кваліфікований персонал та якісне обладнання, визнане в Україні та світі. Усе це — RGC PRODUСTION.

Тут готові розробити будь-яке газове обладнання «під ключ», враховуючи всі міжнародні стандарти якості. На кожному етапі виробництва продукції відбувається виробничо-технічний контроль.

Зварювання деталей здійснюють надсучасні роботи Panasonic. Унікальний лазер для порізки металу здатен різати труби діаметром 500 мм.

При цьому забезпечені екологічно чисте виробництво та енергозберігаючі технології.

Зокрема зведені до нуля викиди в атмосферу. В процесі виробництва аспіраційні установки ретельно очищують повітря. В холодну пору року тепле очищене повітря повертається в приміщення, чим досягається збереження використаної енергії. Пісок після піскоструминного очищення деталей також повторно використовується при будівництві та реконструкції газорозподільних мереж.

Потужність Вінницького заводу розрахована на випуск 1200 ШГРП на рік як для внутріш­нього ринку, так і на експорт. Створені 100 нових робочих місць. Працюватиме завод у дві зміни.

За два з половиною року з часу заснування RGC PRODUСTION зробив суттєвий прорив. Все починалося з 25 працівників у Львові. На сьогодні на Львівському заводі працюють 160 досвідчених фахівців, у Дніпрі – 130. Кваліфікація персоналу та рівень технічного оснащення виробництва дозволили отримати сертифікати відповідності міжнародним стандартам з системи менеджменту якості та системи менеджменту охорони здоров’я та безпеки праці.

Лінійка продукції передбачає випуск шафових газорегуляторних пунктів, вузлів обліку газу, газових фільтрів. Від найменших шаф для лічильників, які знаходяться в житлових будинках, до великих промислових вузлів обліку газу. Сучасне газове обладнання встановлюють практично у всіх куточках України. Зацікавлені в продукції також газорозподільні ринки Східної Європи та Азії.

Довідка. Регіональна Газова Компанія — сервісна компанія, яка розробляє інноваційні та комплексні рішення для енергетичного сектора, орієнтовані на підвищення якості клієнт­ського обслуговування, модернізації галузі та впровадження європейських стандартів роботи операторів ГРМ. Під брендом РГК працює 20 газорозподільних компаній, в яких зайнято 38 тисяч фахівців. Вони обслуговують 250 тис. км газопроводів і більше 8 млн споживачів газу.