Любителям різних кремів та еліксирів для краси деколи варто заглядати і в аптеки.

Вітамін С в порошку надає шовковистості волоссю.

Порошок розчинити в невеликій кількості води й змішати з бальзамом для волосся. Використовувати як звичайний бальзам.

Креми та свічки від геморою запобігають появі зморщок.

Таке нестандартне використання крему від геморою допоможе розгладити навіть глибокі зморшки. Свічки від геморою розм’якшити на водяній бані до кремоподібного стану, потім нанести під очі чи навіть на все обличчя. Наприклад, модель Кейт Мосс знає: щоб приховати синці під очима та після безсонної ночі освіжити обличчя, треба просто нанести крем від геморою. Ним зірка мастить шкіру навколо очей і всі підпухлості.

Аспіриновий скраб

Для оновлення шкіри раз на тиждень добре робити очищувальну маску з аспірину. Капаємо краплю води на аспірин. Він гранулюється. Додаємо чайну ложку меду, перемішуємо. Наносимо на обличчя на 10 хвилин, потім масажуємо, немов скрабом, змиваємо. Маска видаляє всі почервоніння й вирівнює шкіру.

Рідкі вітаміни для омолодження.

Купіть олійні капсулки вітамінів А та Е, проколіть, видавлюйте потроху вміст і наносьте на зморшки. Ледь вбийте пальчиками й залиште на півгодини. Потім надлишок промокніть серветкою. Робіть так тиждень через 1-2 місяці, можна на ніч, можна вдень. Додавайте ці вітаміни в маски для обличчя, ефект чудовий. А всередину 1 раз на місяць приймайте по 1 капсулі 7-10 днів: корисно для кольору обличчя, волосся та нігтів.

Вітамін А — король вітамінів у кремах проти зморщок!