Цього року вінничани сім`ями стояли “чергу за гумором”. Адже був справжній аншлаг, всі квитки розкуплено. Нікого навіть не зупинило те, що колектив змінив свою назву. І тепер вона зовсім не схожа на попередню. Як зустрічали Новий рік екс- вар`яти, чому насправді змінилась назва колективу, хто новий очільник гумор- шоу та де відпочивають королі сцени — в ексклюзивному інтерв`ю для «33-го» із королем монологів з Тернополя “Владзьо” та Віталієм Тильним.

Як зустріли та де зустрічали Новий Рік?

Зазвичай Новий Рік ми зустрічаємо із колегами на роботі. Та вже два роки поспіль кожен із нас зустрічає прийдешній рік у своєму сімейному колі. Наш Владзьо їздив до Львова. Ходив до ялинки та катався на сніжних гірках. До речі, на Західній Україні зараз красиво, випав лапатий сніг. Не те, що у Вінниці — болото та дощ.

Нещодавно Ви знялись у фільмі “вакцина”. Зізнавайтесь, як вдалось туди потрапити?

Насправді це геніальний фільм. Відкриємо секрет, кінокартина буде подаватись на Оскар. З Вінниці також є декілька музикантів, котрі знялись у фільмі. Разом ми проходили важкий кастинг. Тричі ми їздили на проби. Зізнаємось, вдалось пройти випробовування лише з третього разу. Ми довго вивчали сценарій. Потім були тривалі зйомки. Тепер “вакцина” із гумористами нашого колективу пішла в люди. І ми чуємо лише позитивні відгуки про фільм.

Які актори та музиканти беруть участь із Вінниці у зйомках фільму разом із Вами?

Участь бере Юра Радзіх, Андрій Коцюмбас, музикант Петро Васків та Віктор Негур. До речі, вони виступали перед Новим Роком виступали на площі у Вінниці та співали пісню Степана Гіги.

Подробиці читайте в газеті “33-й канал”.

Софія Копач