Перша смертельна ДТП нового року на Вінниччині сталась у смт Кирнасівка ввечері 1 січня… Тут молодик із сусідньої Демківки за кермом «ВАЗ» збив Миколу Ногу та втік із місця аварії у своє село, за 13 кілометрів від місця наїзду на пішохода…

І це при тому, що на вулиці є камери стеження. А літній чоловік, якого знає вся Кирнасівка за його «золоті руки», помирав від отриманих ушкоджень. Односельчани кажуть, що шансів вижити у Колі, на жаль, не було…

— Миколу знали тут всі, бо він працював на місцевій сушарці. Був людиною дуже доброї вдачі… Першого січня він йшов до своєї тещі, якій мав допомогти по господарству. Із собою вів велосипед, і тут це авто, яке летіло по вулиці на великій швидкості… «Жигуль» так ревів у той вечір, що люди до парканів притискались. У селі це була вже ніч, але багато хто йшов у гості… І тут цей удар, який забрав життя Миколи. Авто зникло, але його вирахували по камерах… — розповідають односельчани загиблого Миколи із Кирнасівки.

Поліція нині очікує результатів експертизи крові водія на вміст алкоголю, які можуть ще більше обтяжити цей злочин.

— Смертельна аварія сталась по вулиці Соборній в Кирнасівці близько 20-ї години в перший день року. За інформацією слідства, водій легковика допустив наїзд на пішохода, що рухався узбіччям дороги, та зник із місця події. Загинув 60-річний місцевий житель, — повідомила пресофіцер відділу комунікації поліції Вінницької області Ірина Добровольська.

– Наступного дня, в обід 2 січня, 28–річний мешканець Тростянецької територіальної громади сам прийшов до районного відділу поліції та зізнався у скоєному. У водія, що здійснив смертельний наїзд на пішохода, взято аналіз крові на вміст алкоголю… Результат експертизи очікується.

За цим фактом слідче управління обласного главку поліції розпочало досудове розслідування. Водію загрожує до 8 років позбавлення волі.

Сергій Годун