Це справа місцевого «стриптизера» вже стала сенсацією в Крижополі… Бо такого в Крижопільському районному суді ще не чули і не бачили…

Адже, згідно з вироком суду, в жовтні 2021-го року ввечері правоохоронці затримали місцевого мешканця Миколу за дрібне хуліганство… Доправили його до відділку поліції. У матеріалах справи вказується, що порушник був у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння.

Але оштрафували Миколу не за п’яний стан та хуліганські дії, а публічний «стриптиз» у відділку поліції та матюки!

Коли крижопільська поліція минулої осені почала оформляти адмінсправу на веселого Миколу, то хуліган зняв штани і показав присутнім голу дупу та статевий орган. Мовляв, він «клав» на штраф і покарання…

Вся ця еротична вистава відбулась у фойє відділку поліції в Крижополі на першому поверсі на очах свідків і дільничних… Тут Микола публічно роздягнувся під прицілами відеокамери стеження, оголив статеві органи та почав демонструвати їх поліцейським та запрошеним у відділення поліції громадянам, зокрема двом дорослим та неповнолітньому.

У суді Микола визнав свою провину, щиро покаявся, просив не досліджувати докази, не показувати відео стриптизу та не допитувати свідків. Отримав за свою виставу штраф — 8500 гривень та вмить став місцевою знаменитістю. Бо пріз­виська Стриптизер та Гола ср..ка вмить приклеїлись до нього після цього сенсаційного слухання в суді Крижополя.

Сергій Годун