Як першоквітневий жарт стає новорічним подарунком. Причому двічі

Їхня мама Юлія Кормільцева працює в «33-му каналі» та вперше розповідає свою родинну історію. Це реально ексклюзив! Адже навіть у фільмах таке не вигадають.

— Першоквітневий жарт стає новорічним подарунком, — ось так із посмішкою я говорю про народження своїх двох красунь — дівчаток. З’явились на світ вони із різницею в один рік. Як зараз пам’ятаю 2013 рік. 1 січня у пологовому будинку з’явилась на світ моя старша донечка Же­нічка. Я була найщасливішою в світі, адже це справжній подарунок долі — народити в перший день нового року. Роздумувала, що це особливий знак, який вказує на успішне майбутнє дівчинки. Вже через декілька місяців, весною, ми поїхали хрестити Женю у місто Гнівань. У місцевій церкві служив священник, якого знала вся наша родина… Він неочікувано запитав, чи ми з чоловіком повінчались. Розгублено сказали, що ні, не встигли та ще і не плануємо. Він насварився і сказав: через рік прийдете ще одну дівчинку хрестити. Жартує собі — думали ми, посміялись і пішли святкувати хрестини Євгенії. Та через місяць ми були просто шоковані, адже я справді завагітніла. І вдруге народила донечку своєму коханому чоловіку. Все сталось, як і пророчив панотець. Рівно через рік ми приїхали в Гнівань хрестити нашу молодшеньку — Лерочку. От тут священник і засміявся. Знову запитав, чи повінчались? А ми розгублено мовчали та дивились на нього. З виразу облич він зрозумів, що знову прийшли не вінчані, та заявив, що дає чотири роки перерви, а потім, якщо не повінчаємось, знову прийдемо з дівчинкою… З тих пір квітень для нас «табу», щоб квітневий жарт знову не став новорічним подарунком, – жартома говорить мама Юлія.

— З цієї нагоди я хочу привітати своїх двох донечок-красунь із днем народження та всіх читачів з Новим роком та Різдвом Христовим. Це був найкращий новорічний подарунок за всі роки мого життя.

Софія Копач