Оркестр військової частини 3008 різдвяними хітами привітав вінничан та гостей міста з прийдешніми святами. Святковий концерт військові заграли в одному із торгових центрів. Таке музичне привітання вже стали традицією для гвардійців. Оновлюється святкова програма, додаються лише нові музичні твори.

Щойно почувши звуки музичних інструментів у торговому центрі, вінничани та гості міста почали сходитися на захопливе дійсно. Святковий виступ оркестр військової частини 3008 розпочав з колядки «Добрий вечір тобі, пане господарю». Відому різдвяну пісню підспівували і вінничани у ТРЦ.

-Дякуємо, військовим за вітання та неочікуваний музичний сюрприз, – приємно вражена вінничанка Олена Паньків

Окрім відомих різдвяних хітів військовий оркестр виконав одну з найвідоміших творів українського композитора Миколи Леонтовича «Щедрик».

-Велике задоволення слухати, як мужні чоловіки, що захищають Батьківщину від ворогів, так вміло і чутливо грають на музичних інструментах. Чудове виконання. Військові створили справжній фурор. Ми у захваті, – ділиться враженнями вінничанка Анна Яценко

Ось таким, живим різдвяним концертом, гвардійців військової частини 3008 вирішили створити святкову атмосферу та настрій до світлого свята Різдва Христового.

-Бло виконано чотири твори – колядка, дві новорічних: «let it snow» та «last christmas» і на завершення – «Щедрик».

Командування військової частини 3008 намагається, щоб кожного року військовий оркестр, вітав вінничан з новорічними та різдвяними святами. Ми не тільки захищаємо, а ще даруємо позитивний настрій. З Новим роком та Різдвом Христовим, дорогі вінничан, – привітав усіх начальник оркестру військової частини 3008 лейтенант В’ячеслав Павлюк.

Після бурхливих оплесків глядачів, військових оркестр зіграв на «біс» – п’яту різдвяну композицію. А на завершення військові оркестранти влаштували вінничанам фотосесію на згадку.