У селі Гонорівка Ямпільської громади сьогодні розпач і сльози від болю втрати. Проводжають в останню путь Олександра Волошина з дружиною та Дмитра Кіндзерського. Їх тіла вчора увечорі доставили в село. Всі троє були в одній легковушці, яка зіткнулася з грузовим газоном біля Тиврова, і загинули на місці ДТП.

Їхали з похорону у Луці-Мелешківській, куди Діма возив своїх старших земляків. Але доїхали недалеко через складні погодні умови і ожеледицю. Їхню машину винесло на зустрічну смугу і сталася трагічна аварія.

Як повідомив нам місцевий батюшка, отець Віталій, велика родина Волошиних втратила вже другого з трьох братів. Найстарший, чорнобилець Василь, не впорався з наслідками радіації. А Кіндзерський Дмитро ще зовсім молодий. Йому тридцять один рік. Навіть не встиг завести власну родину. Натомість вже встиг побувати в АТО і показати там свої найкращі якості захисника вітчизни. Хлопець – любимий син мами Валі та батька Миколи, перший внук бабці Галини, які дуже важко перенесли цю непомірну втрату.

Волошини будуть покоїтись у одній могилі, а Дмитро – окремо. Четвертого покійника повезли хоронити в його рідний Бар.

Редакція газети «33-й Канал» висловлює щирі співчуття родинам загиблих.