Я попереджав давно… Фахівці Columbia Engineering розробили медичний чіп, який імплантується до організму будь-яким шприцем для ін’єкцій. А далі що? Про абсолютну владу мріяв Адольф Гітлер, коли проводив медичні експерименти в конц­таборах. Так можна знищити усіх. Невже еліта осліпла та духовенство мовчить? Це вже діагноз. Якщо я люблю ближнього, то рятую не лише себе. Чіп і код — зневірений народ. Істина — свобода без коду!

– Людина створена вільною: «Ви рід обраний, царствене священство» (1. Петро 2:9). Але в народі існує інша приказка: «Танцював, танцював — і не вклонився».

Один праведник поїхав проповідувати до Північної Кореї. Його заарештував поліцай та приставив до скроні пістолет: «Якщо ти негайно не відрікаєшся від Христа — я натискаю на курок». В останній момент чоловік злякався: «Відрікаюсь!» Та підступний постріл пролунав миттєво. Душа праведника дійсно йшла на небеса. Але «перший став останнім» та згубив душу…

Та голгофський розбійник, навпаки, в останню мить розкаявся та став «першим». І сказав йому Ісус: «По правді кажу тобі: відтепер будеш зі Мною в раю» (Луки 23:43). Запам’ятай це откровення назавжди. Стій на Слові!

На наших очах з’являється нова релігія. Блогер видав цікаву думку про віру в цифровий розум. Інший вірить в НЛО. Хтось довіряє телевізору. Як тут не заблукати, втративши себе?

– Нас привчають до зневіри та божевілля. Я сумніваюсь, що айфон чи комп‘ютер закодовані добрими ангелами. В супермаркетах «інопланетні» манекени. Люди стають придатками нанотехнологій. Всюди підсвідомі жести та символи з пекла. Пекло харчується людськими душами. Я закликаю до спасіння. Біблія стверджує, що наша зброя — піст, молитва та ім‘я Христа:

«Бо наша боротьба не з тілом і кров’ю, а — з князівствами і з властями, і з темрявою віка сього, з духами злоби піднебесними» (Еф 6:12). Вони приховують своє існування, щоб ми були атеїстами, наче не божі діти, а істоти від мавпи. Ісус каже про бісів: «Цей рід не може згинути інакше, як від молитви і посту» (Мк. 9:29).

–  Хвиля масочної пандемії начебто знову пішла на спад. Коли це закінчиться?

– Це затишок перед другою хвилею цунамі. Але очищення планети відбудеться не так, як запланував ворог усього людства. Влучні прогнози збуваються! Вірте!

– Дехто приймає антихриста як довгоочікуваного Месію. Куди котиться людство?

– Ми знаємо свої законні права. Україна — не Росія, де невідомі можуть зайти в дитячий садочок без відома та згоди батьків… Раніше росіяни проводили мирні протести без Бога. Це ні до чого не призвело. Кожному — по вірі. Єдина молитва здатна змінити світ!

– В Інеті поширюються чутки, начебто «грошові мішки» планують зменшити кількість «зайвих» людей!

– Чутки — лише чутки. Але будь-яка війна — це сплановане душогубство. Сучасні технології дозволяють використовувати біологічну, кліматичну та психотронну зброю.

– Це ознака останніх часів?

– Це духовна сліпота та смерть. Махатма Ганді звільнив цілу Індію. Мойсей переміг фараона. Давид переміг Голіафа. Христос переміг смерть!!!

– На що сподівається таємна окультна «еліта»?

– Вона повністю зомбована і не розуміє, що риє яму собі. Всі «грошові мішки» та потоки належать лише одному хазяїну. Це батько брехні, пихатості та пекельної злоби. Диявол не воскрешає мертвих. Вища ієрархія в пеклі давно занята бісами. Отже, «еліту» очікує справедлива, велика та вічна «нагорода»… Мій геном захищає Бог.

– Мене дивує, чому лідери християнського світу мовчать, начебто нічого «не помічають».

– Спаситель сказав: «Горе ж вам, книжники та фарисеї, лицеміри, що перед людьми зачиняєте Царство Небесне, бо й самі ви не входите, ані тих, хто увійти хоче, не пускаєте!» (Мф. 23:13). Вони знали пророцтва, проповідували святість та самі розп’яли Святого.

Кожен з нас обирає тимчасові та вічні цінності. Вірний не зрадить, не промовчить: «По їхніх плодах ви пізнаєте їх» (Мт 7:16). Дехто в своїх гріхах звинувачує Господа. Але в кого з нас можуть бути претензії до Святого? Христос Воскрес!!!

Скоро — Суд:

11 І я побачив відкрите небо, і ось кінь білий, і той, хто сидить на ньому, називається Вірний і Істинний, Який праведно судить і воює.

16 На одязі та на стегні Його написано ім’я: «Цар царів та Господь панівних».

19 І побачив я звіра, і царів земних, і війська їх, зібрані, щоб битися з тими, хто сидить на коні і з військом Його.

20 І схоплений був звір і з ним лжепророк, що чинив чудеса перед ним, якими він звабив тих, що прийняли накреслення звіра і поклоняються його зображенню; обидва живими кинуті в озеро вогняне, що горить сіркою;

(Біблія. Об’явлення 19).

–  Вавилонська блудниця — це Америка чи Європа?

– Це — людська душа з перевернутими цінностями. Але скоро зерна відокремляться від полови.

– Що нам робити?

– Великий пророк писав, що народ приспали… Сподіваюсь, що хтось почує і відгукнеться. Іншого спасіння не бачу! Біль­шість з нас — хрещені. Якщо ми любимо Господа, то рятуємо не лише себе.

Бог бачить усе. Якщо ти мовчиш сам — тиражуй статтю, роби репост в Інеті для друзів, рідних та близьких. Не лякайся і не прикидайся дурнем! Май совість. Не перетворюйся на Юду Іскаріота та перемагай зло добром.

– У чому наша сила?

– Наша сила — Новий Заповіт! Ми обраний народ! В нас тече Свята Кров Христа!!!

Перемога в єдності в кожній вільній хвилині. Відстань між нами значення не має! Привчай себе до сильної, постійної, єдиної молитви при будь-яких обставинах:

Бог наш Ісус Христос Спаситель наш,

Отець, Син, Дух Святий, помилуй нас.

Бог наш Ісус Христос, спасибі Тобі,

Отець, Син, Дух Святий, слава Тобі!!!

Богу молимось за всіх, кому довірили життя: «Твоя воля на все».

Тут все відповідає Закону. Хто почув — зрозуміє. Мир усім у 2022.

Україна — Доктор Олександр Овсянюк — Свобода без кода!!!