Мама повідомила «33-му», що так донька заробляла гроші «по необережності», і ці еротичні відвертості знімали прихованою камерою.

На факультеті філології одного із вінницьких вишів навчалась 21-річна красуня з Ладижина. Її мама працює перукаркою у місті. Батько — енергетик. Сама ж Юлія (з етичних міркувань ім’я змінене) вирішила займатись журналістикою. Що сталось далі зі студенткою — шокувало всіх.

 Ось що розповідають її одногрупники:

– Вже на першому курсі Юля одягалась у наймодніші речі. Користувалась лише дорогою косметикою. На заняттях бувала не щодня — прогулювала. Та це не заважало їй здавати сесії на хороші бали. Вона була розумна та і вступила з хорошим балом ЗНО до вузу. З першої зустрічі університетської групи показала себе як дівчина вищого сорту. Зневажливо заявила, що спілкуватись з бідними, страшними та тупими не збирається. Мовляв, вони їй не рівня. Та і хлопця вже мала зі старших курсів… До слова, вчитись вона приїхала не одна, а разом із подругою дитинства. Та, на відміну від Юлі, трішки скромніша була і до навчання відповідальніше ставилась.

От вони удвох і продружили 3 роки, відпочивали та робили професійні фотосесії, коли інші студенти офіціантами та касирами працювали. Ніхто навіть не здогадувався, звідки кошти на таке розкішне студентське життя. Та лише на 4-му курсі все стало відомо. Коли Юлю ледь не відрахували з університету, почалась справжня «шумиха» навколо її життя. Оприлюднені факти шокували не лише батьків дівчини... Від Юлі відмовились всі друзі та навіть кинув коханий хлопець.

Виявляється, що з другого курсу дівчина активно працювала на платному сайті інтимних розваг. До нього є навіть додаток із назвою «Вебкам». Новизна в тому, що за гроші іноземець може купити собі онлайн-інтим з будь-якою дівчиною. Там навіть по національностях категорії поділені. Слідом користувач сайту обирає розмір грудей. А потім вказується — блондинка чи брюнетка, висока чи низька і т.д.

Ось в категорії «українки» і була наша Юля з Ладижина. Блондинка, високого зросту. Постійно ходила в спортзал, тож і фігуру мала красиву. Ще й зробила декілька татуювань на тілі. Виглядало дійсно дуже сексуально та ефектно. Та хто б міг подумати, що дівчина два роки торгує своєю зовнішністю для хтивих пенсіонерів-іноземців. Інші туди не заходять. Адже за розцінками сайту зустріч із молодою українкою коштувала, як декілька годин із повією найдорожчого класу...

Як стало відомо потім, своїм батькам вона говорила, що працює на потужному міжнародному проєкті. Там заробляє кошти на «шанелі» та елітний відпочинок... Але подруга не витримала такої таємниці та проговорилась на одній вечірці про заробітки Юлі. Новина швидко розлетілась студентськими колами та стала справжньою сенсацією для університету. Колишні дівчата її кавалера швидко відреагували та розробили цілу схему для того, щоб «спалити на гарячому».

 

Знайшли знайомих арабів, заплатили їм гроші, щоб ті зробили запис відеочату з нею, а потім переслали їм інформацію. Вже за декілька днів домашнє порновідео від Юлі з Ладижина було в них. І вони почали діяти. Зібрали інформацію про її рідних, дістали картинки зі шкільних фотоальбомів та оприлюднили у соціальних мережах. Секс-скандал «розлетівся» дуже швидко.

Кажуть, що мама навіть втратила свідомість, коли побачила те відео із участю своєї доньки. Відразу її впізнала, та все ж плакала і кричала, що не вірить...

Далі до них зателефонували з університету. Там вже дізнались про нові «успіхи» своєї студентки та повідомили, що її планують відраховувати через прогули. Адже після скандальної слави до її особи надто прикута увага, і зараз почнуться перевірки. Але батьки відстояли її право на навчання в університеті. Юля отримала диплом. Батьки забрали її додому. Заборонили виходити навіть на дискотеки та на прогулянки з подругами. Влаштували домашній арешт, а потім підключили в роботу психолога. Через декілька місяців вона повернулась до нормального життя, але вже в столиці і під чітким контролем батьків.

Кажуть, що дівчина почала займатись продажем інтимного спілкування із собою через колишнього хлопця. Саме він зареєстрував її на сайті та допоміг розібратись у тонкощах професії. Потім жив на квартирі, яку вона наймала, та відпочивав за її рахунок. Тільки от біда, як всі дізнались про її заробітки, то взяв і покинув її... Ось такі тепер «реальні пацани».

Редакція вислухала маму та батька Юлії. Вони засвідчили, що донька стала жертвою шантажу. Ось, що повідомила мама:

- Моя донька стала жертвою знущань та шантажу. Без її відома «керівництво» минулої роботи знімало її на відео. Перед тим змушували це робити. Дитині тільки 20 років, вона взагалі не усвідомлювала, на що пішла. А коли зрозуміла, то було вже запізно.

Вже рік наша родина живе в страху від цієї інформації.

У 2020-му році донька поїхала на навчання до Вінниці та шукала роботу. Їй запропонували роботу в онлайні. Спілкуєшся в онлайн-чаті з людьми і за це отримуєш кошти. Адже зараз карантин і іншої роботи немає. Дитина по своїй дурості та необізнаності влаштувалась на цю роботу. Тоді ніхто навіть уявити не міг, в яке пекло ми потрапили. Через два тижні донька розповідала, що офіс цієї фірми знаходиться в квартирі у Вінниці. В різних кімнатах сиділи дівчата і спілкувались через веб-камери. І люди за це спілкування платять кошти. А через два тижні дитина приїхала в будній день додому вся в сльозах. Сказала: «Мамо, мені потрібно терміново з тобою поговорити». Ми сіли, і вона зізналась абсолютно у всьому. Сказала, що через деякий час після початку роботи чоловіки, з якими вона спілкувалась в онлайні, хотіли, щоб вона перед ними оголювала частинки свого тіла. Вона відразу звернулась до своїх «начальників» і стала запитувати, що взагалі відбувається. Їй заявили, що це нормально. Це закриті інтернет-лінії, і ніхто більше цього не побачить. Дівчатам казали, що ви молоді та красиві. А на цьому можна заробити грошей.

Юля розповіла, що поспілкувалась з дівчатами. І зрозуміла, що тут всі цим займаються, і спочатку погодилась. Та за декілька днів зрозуміла, що це «розводняк», і вирішила звіль­нитись. У той же момент «керівництво» почало її шантажувати. Сказали, що в них є записи відео, де вона оголена. Поставили умови їй: або вона башляє «неустойку», або працює далі. Якщо відмовляється, то про це дізнаються батьки та друзі.

І дійсно, відразу почали приходити погрози в соціальних мережах. Я відразу їх блокувала. Та погрози не припинялись. Шантажисти надіслали інтимні фото доньки нашим знайомим та родичам. Ми стали заручниками цієї афери. Мені страшно навіть уявити, скільки дітей потрапляє в такі ситуації і потерпає від цих аферистів. Скільки батьків налякано віддають останнє, щоб не зганьбити свою родину... А тут відкрито такі «фірми» працюють у Вінниці і заманюють туди недосвідчених дітей. І наша донька — одна із цих жертв.

Чому цих шантажистів досі не притягнули до відповідальності?

Марина Романова