З метою удосконалення умов проведення конкурсу «Бюджет громадських ініціатив» департамент правової політики та якості Вінницької міської ради запропонував певні зміни до «Положення про Бюджет громадських ініціатив». Вони стосуються подання проєктів, їхнього оцінювання та голосування за кращі ініціативи. До 22 січня вінничани можуть надсилати відгуки та зауваження щодо запропонованих змін.

Кожного року, після проведення конкурсу проєктів «Бюджет громадських ініціатив Вінницької МТГ» проводиться аналіз результатів чергового етапу конкурсу та пропонуються зміни до умов його проведення. Наразі, департаментом правової політики та якості міської ради розроблені пропозиції щодо внесення змін до «Положення про Бюджет громадських ініціатив Вінницької міської територіальної громади».

«Запрошуємо усіх зацікавлених вінничан ознайомитися з пропозиціями змін до Положення на офіційній сторінці конкурсу https://cutt.ly/WIrZnwI . Відгуки та зауваження можна надсилати на поштову скриньку info@vmr.gov.ua або розмістити на сторінці у Фейсбук «Бюджет громадських ініціатив ВМТГ» https://www.facebook.com/vingromada до 22 січня 2022 року», – каже начальниця інформаційно-аналітичного відділу департаменту правової політики та якості міської ради Наталія Малецька.