Найбільші гонорари у Макса Барських – $80 000. $75 000 – Світлани Лободи. $50 000 – Софії Ротару. Вінничанки Полякової – $20 000, Насті Каменських – $15-25 000.

Рекордний гонорар серед українських естрадних зірок відхопив Андрій Данилко, чи Вєрка Сердючка, на цей Новий рік! Бо за концерт у ніч на 1 січня у Дубаї Андрій Данилко отримав 4,3 млн грн, чи 155 тисяч доларів.

Фото із цього закритого заходу в ОАЕ з’явились в Instagram на сторінці фестивалю Big Art Festival. Організатори цього концерту зізнались, що домовлялися з артисткою за півтора року наперед до Нового 2022-го року. І квиток на новорічну вечірку за участю зіркової українки Вєрки Сердючки у Дубаї коштував 3 тисячі євро за особу.

Після Сердючки в Україні та за кордоном найвищі гонорари отримують Світлана Лобода – 75 тисяч євро, Софія Ротару – 50 тисяч євро, вінничанка Оля Полякова – 20 тисяч доларів, Настя Каменських — від 15 до 25 тисяч доларів, гурти THE HARDKISS.та KAZKA – по 10 тисяч євро, Злата Огнєвич і реп-виконавиця Аlyona Alyona — по 7 тисяч доларів.

А український секс-символ Макс Барських у новорічну ніч співав у Маямі за подвійним тарифом – 80 тисяч євро!

До речі, вінничанин Віктор Бронюк із гуртом «ТіК» на Новий рік танцював у Одесі під головною ялинкою міста. І одразу після цього концерту поїхав у США із дружиною у відпустку… До речі, також у Маямі, Флорида.