Четвертокурсник кафедри програмного забезпечення Вінницького технічного університету став призером всеукраїнського фестивалю інженерних талантів «Future of Ukraine-2021», фінал котрого проходив 23 та 24 грудня.

Цього року, зважаючи на карантинні обмеження, фінал відбувся в онлайн-режимі.

Юнак отримав чудовий приз — поїздку на одну з найбільших світових аеро­космічних та оборонних корпорацій BOEING у Сієт­лі, штат Вашингтон, США. А до цього ще й фінансову премію — 5000 грн. Про це нещодавно розповіли у пресцентрі ВНТУ.

Андрій Ісаков — від­мінник навчання, стипендіат Верховної Ради України у 2021-22 навчальному році, переможець багатьох всеукраїнських і міжнародних ІТ-олімпіад і конкурсів. Про свої враження він розповів так:

«Цього року я посів призове місце у фіналі всеукраїнського фестивалю інженерних талантів «Future of Ukraine-2021», тому мене чекає поїздка на завод… Тільки не на будь-який, а в корпорацію Boeing у Сієтлі (США). Чекаю з нетерпінням!

Усіх фіналістів підбадьорено одноразовою стипендією у розмірі 5000 гривень.

– Участь у всеукраїнському фестивалі інженерних талантів «Future of Ukraine» я беру вже не вперше. У 2019 році став фіналістом «Future of Ukraine», проте тоді не виборов призового місця. Цього разу мені вдалося стати призером фіналу!

Щороку для «Future of Ukraine» організатори готують нові цікаві завдання, тому не зволікайте, слідкуйте за їхньою фейсбук-сторінкою та гайда розширювати світосприйняття наступного року на «Future of Ukraine-2022»!

Ілона ВАЛЬТЕР