Під летовищем «Жуляни» тисячі українців.

На паспортному контролі Петру Порошенку не віддають його паспорт. Тут вже є слідчі ДБР. Порошенка проводять в Україну народні депутати від ЄС…

Вже відомо, що Порошенко на 11.00 їде в Печерський суд. Але поки не може вийти ізх летовища без паспорта…

– Мене не пускають на територію Україну! Вони зовсім збожеволіли? Посадили дівчину Ольгу Колосову  на паспортний контроль і вчиняють беззаконня! – заявляє Порошенко. – Забезпечте моє конституційне право повернутись додому!

О 9.36 паспорт віддали…

2,5 тисячі вінничан зустрічають Порошенка у Києві…

-Порошенко повернувся в Україну! Біля летовища його очікують щонайменше 2,5 тисячі вінничан. Півтори тисячі їхали організовано через штаб ЄС… Ще до тисячі мешканців Вінниччини самоорганізовувались через соцмережі та їхали власним транспортом чи на потягах…, – зазначив керівник Вінницького обласного осередку ЄС Андрій Гижко.

-Скільки нас багато і нас не подолати! – перші слова Порошенка в Києві у «Жулянах».

-Мені приємно, що тут переважна кількість знайомих облич – люди із Майдану, АТО, волонтери і справжні Герої Украйни. Слава Україні!

-Коли катували Рибака, вони членом грали на роялі… Думаючи, що це така культура України. Зрадники кидали за грати кіборгів, бойових генералів та Ріфмастера… То хто тут зрадник України, який злив Лукашенку справу вагнерівців? І «Пандора пейперс» вже повідомили, хто і на які офшори виводить мільйони доларів та купує собі будинки в Лондоні та вілли в Італії .., – сказав Порошенко в «Жулянах».

Нині він їде в Печерський райсуд.

– Друзі, із першою перемогою нас і всю державу!

Наша партійна організація #ЄвропейськасолідарністьВінничина сьогодні тут, тисячі членів партії і тих вінничан, хто додався до акції під аеропортом «Жуляни»!

#ПорохЗНами!

-Їдемо до Печерського суду, слідкувати за новинами, будемо воювати в суді! – зазначив у соцмережі куратор Вінницької області від ЄС Василь Зернецький. І виклав фото учасників делегації Вінниччини в Києві 17 січня.

17 січня 12:40

Перерва в суді. Порошенко пішов читати справу. Перед цим суд спробував надати Пороху безкоштовно адвоката. Але 5-й президент сказав, що це провокація і відмовився. На фото Петро Порошенко на ганку суду…