– Компанія HEAD Group отримала дозвіл від Державної інспекції архітектури та містобудування України на початок будівництва заводу ТОВ «Хед Вінниця» на території індустріального парку “Вінтер Спорт”.

З 12 травня 2021 року на майданчику тривали підготовчі роботи земельної ділянки. А саме, знято понад 100 000 м куб. родючого шару ґрунту, змонтовано залізобетонні опори для прокладання кабельної лінії електропостачання, проведено мережі тимчасового підключення від підстанції.

Завершення будівництва заводу та введення в експлуатацію виробничих приміщень заплановано на грудень 2022 року. Відповідно до проєкту, будівля заводу складатиметься із виробничих та складських приміщень, адміністративно-побутового корпусу, швейного цеху. У виробничому корпусі розмістять цехи з виготовлення лиж, черевиків та кріплень, а також склади сировини та готової продукції.

Загальна площа виробничих приміщень після введення заводу в експлуатацію у 2023 р. становитиме 43 тис. кв. м. У створення виробничих, адміністративних та складських приміщень компанія планує вкласти близько 80 млн євро, - повідомив заступник мера Вінниці Андрій Очеретний.

- Очікується, що цей завод буде одним з найбільших заводів компанії у світі та забезпечить роботою понад 1200 вінничан.

Ми вкотре наголошуємо: Вінниця надійне місто-партнер з привабливим бізнес-кліматом та запрошуємо до співпраці!

До речі, на цьому підприємстві будуть виготовляти спорядження для зимових видів спорту – лижі, лижні черевики та кріплення.

Вже відомо, що будівництво заводу планують завершити в серпні 2022 року, а випуск продукції – у 2023 році.

Нагадаємо, проєктувальником і генпідрядником в будівництві заводу компанії Head у Вінниці виступає українська компанія – сусід по майданчику UBC Engineering, яка є частиною холдингу UBC Group, що належить вінничанину Ігорю Гуменному.