Телеведуча Лідія Таран відповіла глядачам, які сварять її луки під час ефіру.

У пості в Instagram вона докладно пояснила хейтерам свою позицію з цього приводу. «Знову зганьбилася», — поіронізувала Ліда у від­повідь на бурхливі коментарі фоловерів.

«Навмисне тут не пишу стилістів і конкретних дизайнерів, причетних до того, що ношу в ефірі, але мені біль­шість мого одягу подобається. Ніколи не думала, що саме тема ефірного одягу так чіпляє моїх підписників. Від «одноруких закрійників» до сліпих модель­єрів. Ви серйозно гадаєте, що до ефірного одягу допускають непрофесійних людей?» — обурилася телеведуча.

«Ми всі різні! Люди! Обираємо різний одяг! Те, що одному подобається — інший десятою дорогою оббіжить. І колір, і фасон, та все! А якщо якась людина на вулиці вдягнена не так, як любите ви? Наш ефірний образ проходить всі кола – від затвердження ескізу, пошуку тканин, до 3-5 примірок пошиття і так далі», — зазначила телеведуча.

А поки фанати критикують стилістів, які розробляють одяг для телеведучої, українські бренди все більше здобувають світове визнання. Королева Йорданії Ранія обрала для офіційної зустрічі сорочку українського бренду.

Від редакції. А вам, шановні читачі, подобається, як одягається Лідія Таран? Кого б ще ви покритикували за несмак і, навпаки, вважаєте іконою стилю?