Нігті, нарощені вії, татуйовані брови, наколоті губи та різнокольоровий макіяж. Це обов’яз­кові умови для будь-якого чоловіка, готового стати популярним у соціальних мережах.

Хто б міг подумати, але таких зараз навіть не десятки — сотні. І всі вони заради популярності знущаються зі свого тіла та обличчя. Вставляють собі сережки у «всі місця», знімають на відео та розповсюджують мережею. Щоб тільки їх побачили мільйони.

Шоком для українців стала популяр­ність у со­ціальних мережах транс­блогерів. Тобто чоловіків, «перероблених» у жінок. Редакція «33-го» провела власне опитування серед вінничан. За результатами онлайн-голосування 80% категорично проти чоловіків трансвеститів-блогерів, а 20% вважають, що ми живемо у сучасному світі. Тож нічого ганебного у поведінці блогерів-трансвеститів немає. Ось що говорять наші читачі:

– Як так паскудити себе? Тільки відкриваєш Інтернет, відкразу «вискакують» ролики із цими недолугими чоловіками. Хоча я вже і не думаю, що вони варті цього слова. Адже наколоти собі губи, татуювати брови та наклеїти вії заради лайків та коментарів нормальний чоловік ніколи не буде. Це якийсь абсурд, скільки таких ідіотів. Знімають ролики, коли сидять на унітазах. Розказують, якого розміру їхня пі*ка. Одягають жіночу білизну і трусять своїм «багатством» на камеру. Це справжнє жахіття зазвичай дивиться більш 2-х мільйонів людей. Такий спосіб заробітку — ганьба для чоловіків.

Наталія, місто Жмеринка

– Скільки потрібно заробляти, щоб не було огидно від самого себе таке показувати?! Відкриваю зранку «Тік-Ток», а там чоловік із голубим волоссям та сережками в носі засовує собі в рот три чупачупси. Це була пряма трансляція. Глядачів більше 20 000. І всі пишуть захоплені коментарі типу «а давай ще». І він, великодушно, на їхні прохання дістає ще один чупачупс і запихає у свій вже і так роздертий рот.

Це ж просто огидно. Та щодня серед мільйонів цих глядачів наші з вами діти. Покоління, яке росте на піснях «моргенштейнів», любить такі відоси. Бо ж їхній кумир-чоловік став «жінкою року», зробив татуювання на своєму обличчі, понатягував сережок і співає всяку «єрунду». Лише дорослі можуть зрозуміти, що така поведінка для зірки – це всього лиш хороший рекламний хід. А от діти дивляться, захоплюються та ще й беруть приклад...

Марина, Гайсин