Відкупляють від тюрми батьків-збоченців та жаліють «копійку на хліб».

Про реальні історії блогерів-брехунів написали читачі «33-му». Ми їхні сусіди, земляки, однокласники, — запевняють вони.

Блогерами вже не здивуєш Україну. Хтось вражає матюками, хтось вчить, як виховувати дітей, хтось оголюється і показує сміливо свої найпотаємніші місця…. Але це викликає не завжди позитивний резонанс, часом і шокує.

Так, після публі- кації про дороговартісну пластичну операцію блогерки із Немирова, яка має мільйони підписників, місцев жителі надіслали обурення не лише про те, що її батько тепер бомж і голодує на мізерну пенсію.

– Може, краще йому б на якусь гарячу «похльобку» дала, — радять вони.

Інші обурються і просять повідомити, що одна із блогерок, яка вчить своїх підписників, «як жити» на кошти, зароблені на «переглядах», заплатила мільйони разом із братом-кікбоксером, щоб відкупити батька-збоченця від тюрми.

Бо поліція виявила, що він гвалтував малолітніх, знімав із ними відео. Факти були доведені поліцією, про це знали ра­йон і область. Але гроші блогерки зробили свою справу у суді... Його відкупили та справу закрили, як «недоведену». І тепер неповнолітня заручниця, яку рік гвалтував батько блогерки, виїхала «світ за очі» через страшні розчарування в правоохоронній системі. А блогерка і далі повчає інших «моралі».

— У невеличкому містечку на Вінниччині вона росла звичайним дівчиськом. Не надто подобалася хлопчикам, над нею часто сміялися через великий ніс... Можливо, саме через ці насмішки вона згодом зробила пластику, і не одну. З нею дружили ті, кому подобався її батько. Він на ті часи був популярним і гарним, як артист. Грав на весіллях зі своїм гуртом. Виграв у карти відеокамеру і став ще й оператором на усіх урочистостях рідного міста. Зрозуміло, що професія зобо­в’язувала мати купу знайомств, з якими доводилося не тільки чаркуватися, але й заводити стосунки.

Коханок було, як у справж- нього мачо. Про усі «шашні» чоловіка-музиканта і оператора знала його дружина. Постійні стреси і скандали вдома виснажували її і морально, і фізично. Вона важко захворіла — онкологія. Донька, яка після школи одразу поїхала вчитися у Київ, забрала маму лікувати до себе. А батько тільки й радий. Звільнилася квартира, куди він уже без остраху водив своїх коханок, серед яких були й зовсім юні дівиці.

Тепер йому не потрібно було ховатися у підвальному приміщенні, де у нього була облаштована студія. Туди він спускався лише з дуже молоденькими, яким не виповнилося ще 18, але вони вже були готові освоювати ази любові від досвідченого дядечка. Серед коханок були навіть мами і доньки... Щоправда, вони про це не здогадувалися...

Погорів ловелас на грошах. Вимагав від знайомої викуп за касету, де вона — героїня відзнятого ним порнофільму. Захотів стільки, що у дівчини не залишилося вибору, як піти в міліцію за допомогою. Коли правоохоронці мужичка взяли «за живе», то виявили ще багато цікавого. І до статті про вимагання додалося ще декілька — за створення і поширення «полунички», а найголовніше — за розбещення неповнолітніх. Бо на касетах міліція знайшла, як він змушував до статевих стосунків дівчаток 14 і 16 років... Усе місто бачило, як горе-оператора виводили в кайданках.

Але зник він не надовго. Кажуть, донька у Києві, яка на той час вже була ведучою на телеканалі, пішла у владні кабінети і викупила тата від тюрми... А тепер донька щодня публікує відео зі свого заможного життя. Бо вдало вийшла заміж за колегу по сцені самого президента... Одним словом, у нас тепер свій квартал... щоправда, із таким ганебним закуліссям.

Аркадій, Немирів