Відома українська реперка Alyona Alyona зізналася, що стомилася від роботи артисткою і «хоче зникнути на певний час».

Про це вона написала на своїй сторінці в Instagram.

– Ну, як зникнути, я хочу поїхати далеко і трошки відпочити від роботи артиста та спробувати себе ще в якихось ремеслах. Хочу, щоб поряд зі мною зникли: нездорова їжа, недосипання та перевантаження в роботі, — розповіла Alyona Alyona.

Реперка зазначила, що сумуватиме за своїм хлопцем Денисом, батьками й аудиторією, тому сильно обмежувати спілкування не буде, проте перезавантажитися для неї справді важливо.

«Всі буденні справи я хочу відкинути далеко і поїхати в одне чарівне місце в Україні. Не скажу куди, але скажу, що там мені буде спокійно», — зізналася артистка. Виконавиця заспокоїла прихильників, що комунікуватиме з ними текстом, але знімати селфі, відео буде дуже рідко.

У коментарях підписники підтримали дівчину, хоча деякі засмутилися через майбутню відсутність нових тре­ків. «Гарного тобі перезавантаження», «Ремесла можуть бути супертерапевтичними! Дуже приємно чути про Ваші наміри», «Альона, нехай перезавантаження піде вам на користь! Приводьте в порядок свою душу й тіло, насолодіться відпочинкоми», — пишуть прихильники реперки.