Актор Дмитро Ступка разом із дружиною Поліною Логуновою і донькою Богданою уже кілька місяців живуть у Каліфорнії.

Чим вони там займаються та чи збираються повертатися на батьківщину, Поліна розповіла ЗМІ. «Ми дуже любимо Америку і хотіли побути тут довше, приємна погода, і ми не любимо сніг. Плюс тут можна знайти багато натхнення по роботі та пройти майстер-класи», – зазначила Логунова.

Телеведуча також розказала, що живуть вони у спокійному сімейному районі. «Зараз ведемо роботу віддалено в Україні, я проходжу навчання за своїми професіями та зустрічаюся з різними цікавими людьми, я безперечно стала іншою після довгого візиту сюди», — зауважила Поліна.

«Контролювати бізнес нам вдалося, моя команда дівчаток чудово справляється», — запевнила Поліна.

Судячи з Instagram Поліни, вони вже і в США працює стилістом з волосся.

Дружина Ступки також зауважила, що вони не виключать переїзду до США. «Щодо постійного місця проживання – були такі думки, у нас багато залишилося в Україні, і якщо й ухвалимо рішення отримати документи для проживання, то доведеться часто перетинати океан. Думаю, Діма приїде (в Україну – ред.) раніше, у нього попереду проєкти та зйомки, я поки що залишусь тут», – повідомила Поліна.

На запитання, чим займається в Америці їхня 4-річна донька Богдана, Логунова сказала:

«Ходить у садок і чудово вже говорить англійською».

Нагадаємо, минулого року Логунова жалілася, що Ступка її не забезпечує, а він, у свою чергу, казав про конфлікти дружини з його мамою.