18-річня красуня Єлизавета Сікорська народилася та виросла в місті Вінниці. Навчається на другому курсі юридичного факультету Донецького національного університету імені Василя Стуса. Ще змалечку дівчина мала роз­кішні довге волосся, тому вона, як ніхто інший, знає, як за ним слід доглядати. Довжина її волосся становить 70 сантиметрів.

Ліза запевняє, що голову потрібно мити 2-3 рази на тиждень, інакше результату від миття не буде. Також вона ніколи не лягає спати з мокрим волоссям і не розчісує його, щоб не пошкодити. Щотижня дівчина робить скраб шкіри голови, адже таким чином видаляється бруд, жир та косметика, яку не здатен вимити шампунь. В холодну пору Ліза ховає волосся під головний убір, щоб через перепад температури не погіршити його стан.

Довговолоса Юля Бабій — 18-річна вінничанка. Навчається у Львові. Дівчина раніше мала коротке волосся, але з часом зрозуміла, що довге їй пасує набагато більше. Дуже довго розшукувала свій ідеальний догляд. І лише у 18 років зрозуміла, що саме їй потрібно для розкішного вигляду. Юля використовує термозахист, щоб не пошкодити природне сяйво під час використання фену або плойки. Дівчина раз на тиждень робить зволожуючу маску для волосся домашнього приготування. У складі маски є кокосове масло та мед, які розгладжують коси та надають їм блиску. Також вона користується лише шовковими резинками, які не ослаблюють волосся. Красуня рекомендує їсти багато корисних продуктів, які містять природний жир. А ще зелень, ягоди та яйця.

Єлизавета Ковальчук