Дві години сміхотерапії, нові пісні та улюблені хіти, подарунки для глядачів, а також народне камеді-шоу від Наталії Фаліон. Море жартів та позитиву отримали вінничани на закритті головної ялинки Браїлова. Виступи місцевих колективів, драйвова дискотека разом з DJ Kilimanjaro, святковий феєрверк та епатажна Наталія Фаліон з «Лісапетним батальйоном» влаштували справжнє шоу.

Такий захід – це результат послідовної та виваженої роботи. У нас в районі працюю вже більше 8 років, постійно спілкуюсь з жителями сіл, активними жителями громади, і впевнено можу сказати, що села в нас – живі, їх тільки потрібно підтримувати. Сьогодні мова про дозвілля і культурні заходи. Місцеву культуру, на мою думку, потрібно підтримувати не менше, бо саме такого роду заходи єднають громаду.

Це прослідковується вже на етапі обговорення і підготовки. Ми з самого початку організації сьогоднішнього свята отримали неймовірну кількість пропозицій щодо допомоги по різним питанням. Це і допомога в організації свята, і фінансова допомога від місцевих підприємців.  І за сьогоднішній захід можу сказати одне: організували разом з громадою без сторонньої підтримки та без бюджетних коштів.

Чому подібні заходи на закриття «ялинки» не були раніше? Були заходи трохи іншого формату. Зимові ярмарки, змагання, свята. Але цього разу вийшло зробити все набагато масштабніше.

Запросили місцеві творчі колективи. Без них не проходить жодного нашого свята. Також, мій добрий друг, вже дуже частий і бажаний гість в нашому районі – Народний артист України Микола Янченко. І, звісно, суперзірки свята – Наталія Фаліон зі своїм «Лісапетним батальйоном». Ідея привезти їх до нас зріла вже певний час. І воно того коштувало. Чи не завадило поширення КОВІДу ? Питання риторичне. Звісно, карантинні обмеження відіграли свою роль, але відпочатку підготовка до свята здійснювалась з урахуванням карантинних обмежень. – розповідає депутат Вінницької обласної ради Олег Легеза

Софія Копач