Завершився ремонт спортивної зали у Вінницькій гуманітарній початковій школі №25. З грудня 2021 року учні вже займаються у оновленому приміщенні, де замінили підлогу, освітлення, систему опалення, встановили ворота для міні-футболу тощо.

У Вінницькій міській територіальній громаді чимало робиться для розвитку спорту та фізичної культури у закладах освіти. У 2021 році провели реконструкцію спортивного ядра школи №29, що на вулиці Київській. Також збудували спортмайданчики біля школи №12 та у двох садочках (№43 і №21).

«У школі №25 відремонтували спортивну залу площею 273 м2. Під час ремонтних робіт стіни очистили, заштукатурили та пофарбували. Також полагодили і пофарбували стелю, замінили дверні блоки, підлогу, електропроводку та освітлення. Переобладнали систему опалення - встановили радіатори з терморегуляторами. А щоб учні могли грати у міні-футбол, поставили ворота», – каже заступник директора департаменту освіти Ірина Божок.

За словами Ірини Божок, у 2022 році у планах реконструювати спортивний майданчик і створити сучасний комплекс для занять фізкультурою і спортом у гімназії №6. Також планується збудувати спортмайданчик для ігрових видів спорту для учнів школи №19, облаштують спортмайданчики і у дитячих садочках №60 та №14, а в рамках реалізації БГІ у 2022 році виконають будівництво спортивних майданчиків ще й у школах № 5 та у Великих Крушлинцях.