Сама ж із 13-річним сином потерпілого переїхала до одного із готелів міста. Про це повідомляють у відділі комунікацій поліції Вінницької області.

Пристрасті сталися 25 січня близько першої години ночі. Саме тоді до поліції на спецлінію 102 звернувся син потерпілого. Він розповів, що мачуха побила його батька. Він повідомила, що травмований чоловік залишився у квартирі за місцем проживання, а вони перебувають в готелі.


Начальник Вінницького районного управління поліції Віталій Курчика розповів, що на місце події одразу прибула слідчо-оперативна група поліції, яка викликала швидку допомогу. Потерпілий був ще живий, але врятувати 76-річного чоловіка лікарі не змогли.

Попередньо встановлено, що між потерпілим та його цивільною дружиною виник конфлікт. Після суперечки 40-річна жінка, яка перебувала в стані алкогольного сп’яніння, сокирою вдарила кілька разів чоловіка по голові. Залишивши потерпілого помирати, вона зібрала усі цінні речі і гроші та поїхала до готелю, де її затримали поліцейські. Знаряддя злочину поліцейські вилучили під час проведення невідкладних слідчих дій.

Слідчим управлінням поліції розпочато розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Зловмисниці загрожує до 15 років ув’язнення.

Жінка затримана в процесуальному порядку та поміщена до ізолятора тимчасового тримання. Триває розслідування.