Як відомо, багато хто вважає, що неофіційно Путін найбагатша людина світу. Принаймні серед президентів та прем’єрів держав точно.

Але його кошти та рахунки розміщені, в т.ч. і в іноземних банках та акціях на підставних осіб, членів родини, які в багатьох випадках змінили прізвища, зокрема доньки.

Все більше мусується думка, що в Путіна та гімнастки Кабаєвої вже є неафішованих троє дітей.

Як відомо, щоб виникало менше уваги та запитань, Аліна Кабаєва раптово і передчасно склала повноваження депутата Держдуми Росії.

На думку багатьох експертів, вона очолила корпорацію, через яку йдуть фінансові потоки у всі росЗМІ, щоб зомбувати народ пропагандою. Виправдовувати агресію Росії щодо інших суверенних держав, закликати до вторгнення з метою захисту «рускіх».

Щороку на це, на думку тих же експертів, йде 600 млрд. З бюджету держави.

Тобто, росіяни, заробивши ці кошти, не витрачають на власний добробут, а платять ще за кисельовсько-соловйовські щі, приправлене кухарками телевізійної кухні типу скобєєвих… Не маючи і гадки, що всі вони гебельсмашина новоявленого фюрера.

А як щедро платять за розпалювання ненависті до Украіни, США, Європи, НАТО, можна прослідкувати по двох віллах за мільйони пропагандиста росТВ Соловйова на найбагатшому острові в Італії Коммо.

Цей брехливий пропагандист, до речі, отримав ляпаса навіть від Януковича, вже під час його втечі до Росії, бо називав його слабаком і «хлюпиком», за те, що не розпочав повномасштабну зачистку Майдану і не потопив повністю в крові власний народ як Асад в Сирії.

Якщо лише один замаскований під телеведучого офіцер російських спецвійськ такі мільйонні гонорари отримує, то скільки засновник цієї Дияволіади?

Російські фінансисти називають Путіна найбагатшим на Землі

Таку думку висловив російський фінансист Слава Рабінович.

"Багатство Путіна може становити 200-250 млрд доларів, що робить його найбагатшою людиною на планеті", - заявляє він.

При цьому відзначає, що Путін як мінімум в два рази багатший офіційної найбагатшої людини планети, засновника Amazon Джеффа Безоса.

При цьому Рабінович зазначає, що Путін не особисто краде гроші у росіян, а робить це через своїх людей.

"Залежить від того, що вважати крадіжкою у населення. Якщо якимось олігархам було дано право у населення щось вкрасти, то яка частка відпала для Путіна?" - запитує він.

Пояснюючи, як Путін "заробив" мільярди, Рабинович наводить приклад путінського кухаря Євгенія Пригожина, який не тільки контролює ринок їжі, включаючи харчування школярів, вихованців дитсадків і військових, але також за деякими даними курує приватну військову компанію Вагнера, найманці якої воюють в Україні, Сирії , ЦАР "і де тільки цього не відбувається".

Також він нагадує про "Фабрику тролів" і про втручання в американські вибори.

"За таку роботу він отримує від Путіна право монополізувати ринок харчування в дошкільних та шкільних навчальних закладах, в армії. Тобто він, як будь-яка монополія, просто краде гроші у населення тим, що прагне надати низькоякісні послуги і товари за найбільш високу ціну. Крадуться сотні мільярдів рублів. Все це відмивається, перетворюється в валюту і частково потрапляє до Путіна", - зазначив фінансист.

Також він додав, що у Путіна безсумнівно є частка в найбільших російських компаніях. Зокрема, мова йде про найбільші нафтогазові компанії.

Але останнім часом фінанси наближених до Путіна олігархів, які розміщені за кордоном, за міжнародними програмами подолання корупції в світових масштабах, почали «кошмарити».

Тому й розпочалось таке протистояння Путіна із Байденом.

І, на думку експертів, саме в цьому заритий корінь протистояння Путіна і Байдена. І його швидкий план «блискавичної війни» проти України.

Якщо Україна вистоїть - Путіна і його соратників, їхні мільйони і мільярди, трильйони чекає крах.

І не лише через санкції які ми побачимо, але й «заникані», як вважали, надійно, за кордоном, кошти російського олігархату.

Це напевно найвирішальніша гра на шахівниці світу.

Хто виграє Байден чи Путін?

Якби не позиція деяких німецьких політиків і інших пристосуванців, які вимагають виключити з-під санкцій енергетичний сектор, бо коли потечуть, не дай Боже, ріки крові українців, їм пару градусів в батареях не вистачатиме, це сталося б набагато швидше.

Бо, як бачимо, саме в енергетичному секторі левова доля доходів клану Путіна.

І саме вони дають найбільший прибуток та створюють міць партії війни на чолі з Путіним.

Кремль заявив, що запровадження санкцій особисто проти президента РФ Володимира Путіна не завдасть йому шкоди, але буде політично деструктивним.

Про це сказав речник російського лідера Дмитро Пєсков, повідомляє "Європейська правда" з посиланням на РБК.

Відповідаючи на питання про погрози США ввести санкції персонально проти Путіна у разі вторгнення в Україну, Пєсков сказав, що президент РФ, як і раніше, використовує для отримання зарплати рахунок у банку "Росія", де і зберігаються його гроші.

Пєсков також заявив, що російське законодавство і так забороняє чиновникам мати закордонні активи, тому санкції США не матимуть сенсу.

Андрій Власенко