То запитайте своїх родичів, що вже завтра через свого біснуватого фюрера можуть стати реальними окупантами. Бо нам повідомляють на сайт звідти, що це Україна має нападати на Росію і війська біля кордону їхні – для оборони.

Ще надсилають листа якоїсь «вольтанутої тьотки», яка від імені українців начебто кається за Майдан і «вибор», просить Путіна і росіян прийти і вирвати нас, українців, з пут США і Європи. Бо «ми єдіни» і хочемо в російське лоно…. Якщо думаєте, що це дурня, помиляєтесь, такі вірші і слогани рос­пропагандою тиражуються десятками мільйонів.

Перед можливою війною завжди пік зомбування, щоб пробудити в народу, війська ненависть до вибраної жертви… Тому там машина моральних вбивць-спецпропагандистів зараз працює щосили…

І ці дні, без перебільшення, українці запам’ятають на все життя! Як там цитують у світі:

– з дулом пістолета біля скроні України. Коли за 13 км 100-тисячне військо окупанта біля кордонів України.

З прогнозами, що війна розпочнеться 22 чи 23… або 19-20 лютого, після Олімпіади.

Першокласники плачуть, шоковані масовими «замінуваннями» шкіл по всій Україні – ця психоло­гічна атака ворога для них вперше…

Це ми вже загартовані «шоками, стресами 8-річної гібридної війни…»

Але найбільше маємо міццю! Такою, як криця! Щоб, взявши «ближнього» за руку, не відпускати її ніколи! І так вся країна! Рука в руку, серце в серце! Очі в очі! Місто в місто!

Щоб знали Харків і Маріуполь, Вінниця і Львів, Житомир і Рівне, Суми і Черкаси, Одеса і Дніпро!.. Та всі маленькі і великі! Що ми підтримаємо, не покинемо! Простягнемо руку допомоги!

Хто має братів і сестер, інших кровних родичів у Росії, просто друзів і родичів, передайте (тут вони можуть прочитати самі):

– Ким ви станете завтра, коли чобіт вже російського окупанта, не хитро, як на Донбасі та в Криму, а явно, порушить суверенітет України?!

Як будете співати пісні «Хотят ли русские войны», коли вбиватимуть ваших племінників, батьків, братів і сестер в Україні? Рідних по крові! Братів по вірі! Просто мирних людей, які хочуть і хотіли єдиного – жити з ВАМИ в мирі! Ваші діти і їхні кровні родичі вбиватимуть!

Тих, які навіть під дулами ваших танків і ракет біля наших кордонів бажають вам щасливого життя! Радійте йому, не ставайте масовими вбивцями!

Хіба купатись в крові українців – то ваше щастя!? До душі буде вам така купіль???!!!

Вже ніхто не запудрить вам голову «их там нет»! І ви вже не матимете навіть такого лукавого оправдання!

Бо ще сьогодні, може, і відносно мирна Росія завтра стане агресором братньої країни!

Чи знаєте ви, що на кожного росіянина припадає 2 кв. км землі? Тобто, якщо розставити усіх – не побачать один одного! Невже ще мало?

Хіба від лозунгів «в пепел превратить…» когось вам стане краще і комфортніше?

Я – російська невістка. В мого чоловіка могили батьків на російській землі! І купа родичів та друзів! Як і у мене!

І я все життя буду пам’ятати слова тоді ще живої свекрухи, коли вона в часи ейфорії «Крим наш» в 2014-му вітала мене з 8 Березня.

У нас мобілізація, смертельна загроза над її сином і онуком, мною… мільйонами таких, смерті, а вона, заколихана пропагандою моральних вбивць, дивується моїй тривозі, бо ж так, мовляв, тихо-мирно… проходить анексія чужої держави, де сім’я сина … Не стріляють же там!

А потім «ты что, нас там нет…» І прірва нерозуміння… та каяття уже перед смертю.

Такі монологи могли б сказати, продовжити десятки мільйонів українців і росіян! Бо пов’язані КРОВНИМИ, родинними узами кожен третій росіянин і українець!

То що, так просто убивати рідню? Запитайте «родственников».

Невже голос рідної крові може задушити нікчемна пропаганда йти і убивати, загарбувати? На яку з податків росіян, до речі, витрачають, кажуть експерти, до 600 млрд. А скільки на ту зброю, якою вже на Донбасі реально убивають 8 років?!

Уявляєте, яка дорога брехня? Бо правду не купують!

Ми, українці, не хочемо війни! Українці ніколи не будуть претендувати на ваші території. Ми не хочемо убивати ваших дітей! Зупиніть їх, доки до нашого кордону, куди їх зігнали, всього лиш десятки кілометрів.

А у нас під окупантом буде горіти земля! Ми будемо захищати її. Як і кожен народ.

Путін не хоронитиме своїх дітей у цій війні. Хоча перед світом та Богом обов’язково відповість за неї. А ось ви хоронитимете… і ми!

Зупиніться! Одумайтесь! Не допустіть!

Андрій Власенко

і колектив «33-го»