З 31 січня організація освітнього процесу на території Вінницької міської територіальної громади для учнів 1-4 класів буде здійснюватися у звичайному режимі згідно з затвердженим розкладом навчальних занять з обов’язковим дотриманням усіх протиепідемічних вимог. А учні 5-11 класів перейдуть на дистанційну форму навчання. Таке рішення 28 січня прийняла міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, щоб не допустити підвищення рівня захворюваності на гострі вірусні інфекції, грип та COVID-19.

За рішенням міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, з 31 січня школярі молодших класів та «Вінницької спеціальної школи для дітей з порушеннями інтелектуального розвитку» будуть відвідувати уроки у звичайному режимі згідно з затвердженим розкладом навчальних занять з обов’язковим дотриманням усіх протиепідемічних вимог.

Учні 5-11 класів закладів освіти всіх форм власності будуть навчатись дистанційно згідно з затвердженим розкладом навчальних занять. Заклади позашкільної освіти всіх форм власності теж працюватимуть в онлайн-режимі.

Дитячі садки працюватимуть у звичному режимі.

Роман Ковальський