18-річний Владислав – єдиний у Вінниці майстер макіяжу — чоловік. Навчається в Києві на факультеті міжнародних відносин.

За фахом дипломат, але своє життя ви­рішив пов`язати зі сферою краси. Мріє стати обличчям косметичного бренду «Шанель». Хлопець працює у салоні «Краса студіо» разом із відомою майстринею Ксенією Ревуженко. Окрім мистецтва візажу, освоює ще і перукарську справу.

За кілька місяців роботи у сфері краси своїми вміннями візажу Владислав підкорив серця сотень вінничанок. Та першою його моделлю була рідна тітка. Вона і виховала любов до прекрасного.

– Першою моделлю була рідна тітка. Тренувався на ній, коли був дитиною. Як зараз пам’ятаю, у неї була велика шухляда косметики. Вона мені показувала засоби і розповідала, для чого вони. Коли ж приходив до неї, вона дозволяла мені себе нафарбувати.


І, на диво, в мене дуже гарно виходило. Я ще не розумів кольори, не відрізняв тіні. Та все ж почуття прекрасного давали про себе знати. На той момент мої батьки були шоковані. Думали, що це повна дурня. Та потім я став візажистом. І всі зрозуміли, що це недаремно. Тепер я можу перевтілити кожну жінку у справжню красуню. Звісно, кожна вродлива по-своєму, але потрібно зрозуміти, на що зробити акценти та як підкреслити вроду. Для цього визначаю тип шкіри та маскую недоліки. Мистецтво візажу я переймав у провідних вінницьких майстрів. Тепер я впевнений в собі юнак, який рухається до своєї мети. Не бачу жодних перешкод, щоб стати профе­сіоналом своєї справи, — каже Владислав.

Образи «Шанель» створює на своїх моделях Владислав

Його керівниця та наставниця Ксенія Ревуженко додає, що щаслива в своїй команді мати такого талановитого майстра.

— Владислав молодець, і я дуже щаслива, що працює в моїй команді. Наприклад, в Ізраїлі в салонах краси працюють лише чоловіки. Вони роблять і стрижки, і пофарбування, і манікюр. Ті, хто довіряє своє обличчя майстру, завжди задоволені.

Завдяки його фантазії найефект­ніше виглядають на вечір­ках. Всі вважають, що в нього є природний дар, тонке відчуття прекрасного і харизма. Коли він робить макіяж, завжди осипає дівчат компліментами. Знає, як підняти само­оцінку кожній жінці та дівчині. Саме тому він один із провідних майстрів міста і готує до фотосесій та виступів багатьох моделей.

Марина РОМАНОВА