На Водохреща у Вінниці на проспекті Космонавтів поліція штурмувала найману квартиру Віталія Цаля – популярного українського стримера Папіча. Бо хтось із «ворогів» Віталика зателефонував на спецлінію та повідомив про «бомбу» в його помешканні… Кажуть, що на Папіча навів копів хейтер, якого заїдають заздрощі через популярність Віталія у соцмережах.

Наступного дня в Інтернеті з’явився відеоролик із обшуків квартири Папіча у Вінниці. Цікаво, що запис було зроблено нагрудною камерою одного з правоохоронців, які знаходилися у Папіча в квартирі. Але хто злив його в Інтернет, досі не зрозуміло, бо ролик “перезняли” на мобільний і показали на всю Мережу.

– Поліцейські діяли дуже оперативно, увірвалися до квартири, скрутили її власника та за лічені секунди перевірили усі приміщення. Через цю «бомбу» на мороз евакуювали весь під’їзд, і люди мерзли, поки не було закінчено перевірку «хати» стрімера… – повідомив свідок обшуку, сусід Папіча – Сергій. – Його закували в наручники і “клали” обличчям на підлогу. Але бомби, якогось компромату чи малолітніх дівчат у квартирі не знайшли..

Пізніше факт свого недовгого затримання підтвердив сам стример.

Кому ж так насолила 31-річна «зірка» Інтернету Віталій Цаль, що на нього наслали поліцію? А ще про нього запускали сенсаційні новини про побачення із неповнолітніми вінничанками… Зокрема із 14-річною Ольгою.

Втім, за словами Віталія Цаля, із Олею його познайомила їхня спільна подруга… І нічого такого, окрім посиде­ньок за картами, між ними не було!

Стример наполягає, що жодних інтимних стосунків з Ольгою або її 16-річною подругою у нього не було. Після обшуку на Водохреща відомий на просторах рунета український стример із Вінниці Віталій Цаль, чи Папіч, або Arthas має намір змінити місце проживання через розсекречення його адреси в будинку по проспекту Космонавтів, 43…

Сергій Годун