Суддя шоу “Танці з зірками” захоплює прихильників своєю грацією, тендітністю і в той же час во­льовим характером у свої 40 років.

Балерина народилася в Києві 18 січня 1982-го року. З 5 років дівчинку привели на балет. Викладачі відразу помітили талант Кухар та включили її до спецгрупи. У 10 років Катя почала навчатися у Київському державному хореографічному училищі. За 2 роки Катерина закінчила навчання екстерном та почала працювати в трупі Національної опери України.

Пані Катерина також має дві вищі освіти: спеціаліст – диктор телебачення та магістр театрального мистецтва. 2012-го балерина стала заслуженою артисткою України, а 2018-го – народною. Кухар була двічі заміжня. Від першого шлюбу виховує сина Тимура, а від другого – з  прем'єром Національної опери України Олександром Стояновим – доньку Настю. Подружжя разом від 2006-го року. Тоді і сформувалася їхня творча пара.

Сьогодні дует Кухар-Стоянов вважають найбільш популярним в Україні та за кордоном.

П’ять років тому Катерина Кухар стала суддею шоу "Танці з зірками". У проєкті зірка сміливо висловлює свою думку та вимагає від учасників відданості й професіоналізму.

Ось уже два роки Кухар виконує обов’язки директора Київського державного хореографічного училища.