У неї є старша сестра Аліса та молодший брат Валерій. Вони навчаються за кордоном. А де діти Валерія Меладзе? І де проживає він сам?

Зараз він живе із екссолісткою “Віа-Гри” Джанабаєвою у Москві. З нею він виховує трьох дітей.

Валерій Меладзе – батько шістьох дітей! Трьох дочок – Інгу, Софію, Аріну – виконавцю подарувала його перша дружина Ірина Малухіна. Ще двох синів – Костю і Луку – та доньку Агату народила йому співачка Альбіна Джанабаєва, з якою Меладзе одружений з 2014 року.

Зазначимо, що Агата з’явилась на світ у квітні 2021 року, тож про крихітку поки що нічого не відомо, так само як і про 7-річного Луку. А ось що відомо про старших дітей від Ірини Малухіної.

Інзі Меладзе зараз 30 років

Старша спадкоємиця, попри те, що виховувалась у музичній сім’ї, ніколи не хотіла йти стопами батька чи дядька. В юності сором’язлива і тиха дівчинка не любила шкільні концерти і відчувала справжні муки, виступаючи на сцені. Натомість з дитинства в Інги була пристрасть до одягу та прикрас – у неї добре розвивалось почуття стилю.

Освіту донька Меладзе здобула в Кембриджі, але, закінчивши навчання, вона повернулася до Москви, де від­крила власний бізнес, пов’язаний з дизайном прикрас. Як відомо, у 2019-му Інга запустила ювелірний бренд Apeiron.

До речі, у 26 років Інга одружилася з марокканцем Нурі Вергезе, з яким познайомилася в Англії під час навчання. Молодята зіграли пишне весілля у місті Марракеш – свято тривало три дні, і про нього не говорили лише ледачі. Проте вже через два роки парочка розлучилась, але ексзакохані зуміли зберегти дружбу.

Вже у 2020 році Інга закрутила роман з креативним директором та співзасновником студії дизайну N3 Design Денисом Давидовим. Втім, і ці стосунки виявилися недовговічними, а розставання для Інги було болючим.

Зараз молода бізнесвумен повністю присвятила себе роботі. Також вона багато подорожує та культурно розвивається, відвідуючи театральні вистави та виставки. А ще Інга активно веде блог в Instagram, де постить різні фото з відпочинку та світських заходів.

Софії Меладзе 22 роки

У дитинстві друга донька Меладзе займалася балетом, але ніколи не планувала всерйоз присвятити себе цій діяльності. Вона, як і старша сестра, взагалі не хоче пов’язувати життя з творчістю.

Софія закінчила школу в Москві та вступила на бюджет до університету на факультет міжнародних відносин.

Софія – непублічна людина, і не афі­шує своє особисте життя. Дівчина закрила доступ до свого акаунта в Instagram. Однак, як відомо, зараз у неї немає серйозних стосунків і вона повністю в навчанні.

Аріна Меладзе – 19 років

Дівчина захоплюється танцями, малюванням, кулінарією та спортом. Аріна, на відміну від сестер, хотіла пов’язати життя з творчістю, але згодом передумала.

Закінчивши школу у 2020 році, вступила до медичного вишу на педіатра. З початком пандемії COVID-19 вона взяла активну участь у допомозі хворим громадянам, за що отримала подяку від департаменту охорони здоров’я Москви.

Аріна активно веде блог в
Instagram – вона розповідає про досягнення в навчанні, про переживання та публікує атмосферні фото. Щодо особистого життя, то вона не квапиться зав’язувати стосунки.

Костянтин Меладзе – 17 років

Раніше Валерій Меладзе зізнався, що ніколи не приховував спільного з Альбіною Джанабаєвою сина, але змалку оберігав його від папараці. Внаслідок цього хлопчик виріс непублічною людиною. Також він не прагне потрапити до шоу-бізу.

Відомо, що син Меладзе захоплюється фізикою, технікою, а ще займається плаванням.

Цікавий факт: брати Меладзе назвали синів на честь один одного. У Валерія є син Костя, а у Костянтина – Валерій.