У трійці вінничанка Ольга Полякова та Тіна Кароль. Серед чоловіків – Влад Яма та Іраклій Макацарія.

Як відомо, більшість із цих переможців одружені. Вже і Винник зас­вітив свою дружину – його незмінну бек-вокалістку Таюне, яка насправді Тая і навчалась з ним в одному музучилищі. І весілля їхнє було в селі, де виріс Олег. Потім разом виїхали на заробітки до Німеччини, де зробили непогану кар’єру, виростили сина. І ось тепер переїхали працювати в Україну. Щоправда, у Німеччині у них шикарний особняк. А ось ховати дружину і зробити Олега секс-символом – це хід продюсерів.

Інший – вже реальний холостяк, і не лише за статусом, але й учасник “Холостяка” та “Танців з зірками”, грузин Іраклій – вже заручений. Але не з переможницею шоу, а із 19-річною грузинкою Лізою Чичуа. Хоча самому Іраклію вже 36 років.

У вінничанки Олі Полякової ще більша різниця у віці із чоловіком. І хоча до нього у Вінниці в Ольги був роман із відомим бізнесменом та ексдепутатом міськради Сергієм, вона позиціонує себе як вірна дружина. А якщо когось “покусує”, то це колег по шоу­бізнесу. Вже поскандалила, як відомо, із Тіною Кароль, Настею Каменських і Дорофеєвою... І це, скоріше за все, такий імідж Леді Гаги, але української.

У парі і без втрат, як кажуть, і Влад Яма...

Залишається лише Тіна Кароль. Чи не вся країна намагалась видати заміж її за Дана Балана. Але не вийшло. І вона досі сама. А може, просто гарно маскує свої стосунки. Бо ходять чутки, що в неї вже давно є чоловік серця у Англії, де навчається її син Веніамін.