Осінь… зима… мокро, холодно… вітер! Судини (великі і дрібні) стискаються від негоди, ми мерзнемо, скаче кров’яний тиск, серце б’ється неритмічно. Судини не лише стискаються, вони «хворіють». Кров та лімфа в них застоюються, загущуються, прискорено утворюються тромби, які можуть відірватись у будь-яку мить.

Наше здоров’я стрімко погіршується, та відтворюються умови для судинної катастрофи – інфаркту, ін­сульту, гі­пер­то­нічного кризу.

Кров і лім­фу пот­рібно захищати, та якби ми знали, чим і як – уникли би багатьох бід зі здоров’ям.

Коли ви почуваєте, що вам чи вашим близь­ким загрожує судинний криз – згадайте про «ГІНКГОВІТ». І, що раніше ви згадаєте про «ГІНКГОВІТ», тим більше шансів прожити довге та активне життя без стаціонарів і реанімацій! Рецепт «ГІНКГОВІТА» розробили фармацевти Чехії. Й хоча препаратів на основі Гінкго Білоба досить багато в аптеках, але саме «ГІНКГОВІТ» цінують всі, хто має судинні розлади.

«ГІНКГОВІТ» МІСТИТЬ ВСЬОГО 3 КОМПОНЕНТИ. АЛЕ ЯКІ!

  1. Екстракт зеленого чаю – допомагає тримати судини в тонусі, проштовхуючи кров по кров’яному руслу.
  2. Екстракт Гінкго Білоба – розріджує кров та лімфу, зберігає еластичність судин, допомагає серцю, мозку, ногам та рукам працювати навіть в умовах кисневого голоду. Висока концентрація Гінкго Білоба – 120 мг в 1 таблетці! – одна из причин «популярності» «ГІНКГОВІТА».
  3. Амінокислота Л-Тірозин – регулює сон, заспокоює нервову систему, сповільнюючи старіння організму.

«ГІНКГОВІТ» схвалений «Інститутом громадського здо­ров’я ім. О.М. Морзєєва» (Київ) як засіб для покращення функціонування серцево-судинної системи. Українські фахівці вважають, що достатньо прийняти 1 таблетку «ГІНКГОВІТА» на день для підтримки судин. Але тривалість вживання мусить бути 1 місяць і більше.

«ГІНКГОВІТ» не має аналогів по складу, але має доступну ціну. Середня ціна денної дози в українських аптеках складає 6.00 – 7.00 грн.

Про наявність «ГІНКГОВІТА» у найближчій аптеці можна довідатись за телефонами «гарячої лінії»:

098-777-82-13,

066-110-19-26.

Повну інформацію про препарат можна отримати на сайті: bioveda.com.ua

Не є лікарським засобом. Дієтична добавка. Протокол експерт. 8/1007 , Сертиф. якості від 22.10.2021