Відійшов у засвіти відомий вчений, д.е.н., професор Мазур Анатолій Григорович – чудовий колега, педагог, який самовіддано служив освіті і науці, чуйний товариш, голова родини.

29 років Анатолій Григорович присвятив роботі у Вінницькому національному аграрному університеті. Розроблені ним методичні та практичні рекомендації лягли в основу вдосконалення регіонального планування й управління в період переходу від централізованої до ринкової економіки.

Досягнення професора Анатолія Мазура в науковій і педагогічній діяльності неодноразово відзначалися державними нагородами – “Знак пошани”, медаль “Відмінник аграрної освіти”, Почесними грамотами Верховної ради України, Міністерства аграрної політики, Вінницької обласної державної адміністрації та обласної ради.

Професор Мазур Анатолій Григорович вніс значний вклад у розвиток науки в галузі регіоналістики та управління сучасними економічними системами.
Підготував гідне покоління учнів-вчених, які продовжуватимуть його справу.

Ось що повідомляють його колеги:
– Для колективу університету це непоправна втрата. Анатолій Григорович був прекрасною людиною, великим працелюбом, неординарною особистістю, мудрим наставником і порадником, справжньою скарбницею знань і досвіду для молодого покоління студентства.

Із болем у серці сприймаємо цю трагічну звістку. Схиляємо голови у скорботі і розділяємо біль рідних, друзів – усіх, хто знав Мазура Анатолія Григоровича. Спочивайте з миром, дорогий наш, Анатолію Григоровичу…Світла пам’ять про Вас назавжди залишиться у наших серцях.

Ректорат та колектив Вінницького національного аграрного університету висловлюють щирі співчуття родині з приводу смерті дбайливого чоловіка, батька, дідуся Мазура Анатолія Григоровича.

Колектив ВНАУ