Профспілковий комітет Ладижинської ТЕС просить керівництво компанії ДТЕК не звільняти директора Ладижинської теплової електростанції Ігоря Снєгіна із займаної посади допоки не завершиться розслідування обставин нещасного випадку, котрий стався на ЛаТЕС 27 січня 2022 року

«Профком Ладижинської ТЕС вкрай збентежений звільненням директора станції Снєгіна Ігоря Петровича і звертається до Вас з проханням залишити його на даній посаді. Снєгін Ігор Петрович об’єктивний, компетентний та відповідальний керівник підприємства. Тісно співпрацює з профспілкою станції не залишається осторонь проблем трудового колективу, вміє зважено підійти до вирішення проблем. В трудовому колективі директора поважають і цінують за його вміння вислухати людей, приймати рішення та нести за них відповідальність», – йдеться у листі профспілки, повідомляє «Ладижин .Новини»

До листа профспілки Ладижинської ТЕС додається ще й колективне звернення з підписами 250 працівників підприємства. У своєму зверненні колектив станції просить керівництво ДТЕК не звільняти директора Ладижинської ТЕС, принаймні допоки триває розслідування обставин нещасного випадку, і наголошує, що звільнення Ігоря Снєгіна призведе до погіршення соціального стану та виробничого процесу на підприємстві.

«…Колектив виступає проти звільнення директора до завершення розслідування про нещасний випадок, який стався на 27.01.2022р. на території ТЕС з працівниками субпідрядної організації ІЕС (Інтеренергосервіс, – ред)… Співробітники підприємства до діяльності Снєгіна І.П., як керівника, ставляться позитивно, про що свідчать показники соцопитування за останні роки. Відмінною рисою Снєгіна І.П. є його здатність слухати людей і прислухатись до пропозицій, але при цьому завжди останнє вирішальне слово залишається за ним, він не боїться нести відповідальність за прийняті рішення, здатний їх відстоювати і доводити до логічного завершення. Вважаємо, що Снєгін І.П. володіє усіма якостями директора і його звільнення призведе до погіршення соціального та виробничого стану на підприємстві», – йдеться у колективному зверненні.

Нагадаємо, що декілька днів тому Двох працівників вбив струм на Ладижинській ТЕС