+1 до тих, хто захворів на ковід-19 у Раді та країні! Про це написала одна депутатка із Вінниччини на своїй офіційній сторінці у соцмережах.

Щоправда, у коментарях додала, що результату тесту ще не отримала. Але за симптомами схоже на «корону».

– У четвер в обід, коли стало зле, зайшла в фельдшерський пункт Верховної Ради зробити експрес-тест. Він показав негативний результат. Після засідання до мене під’їхала подруга з німецьким експрес-тестом, який одразу показав позитивний результат. Наступного дня пішла в лікарню Державного управління справ, — повідомила нардеп. Вона зауважила, що у черзі хворих на здачу ПЛР були більшість вакцинованих, навіть бустером, па­цієн­тів.

Лариса Бі­лозір щодня звітує своїм виборцям, що, навіть незважаючи на хворобу, продовжує працювати з дому.

– Сьогодні багато хто розганяє «зраду», що нардепи не працюють. А як по-іншому, коли стільки хворих?.. Щоб проголосувати будь-який закон, потрібно 226 голосів, а їх просто немає через таку кількість захворілих... Епідситуація тільки погіршується. Хочу показати на своєму прикладі, що, незважаючи на жахливе самопочуття — продовжую працювати, вчора в Раді та ТСК по захисту прав дітей, сьогодні на дистанційному засіданні в ПАРЄ, з наступного тижня теж переходжу на дистанційну участь у засіданнях комітету, ТСК, нарадах.

Не можу відповідати за всю Раду, багато з чим не погоджуюсь в роботі Ради, формуванні порядку денного та пріоритетів у голосуванні, але прошу бути об’єктивними і не вважати мене і моїх колег «неробами» та такими, що на канікулах. У цілому, як і всі українці, запевняю: ми працюємо, — повідомила Білозір.

Каріна МАЄВСЬКА