Каверіна ніколи не з’являється із зірковим коханим на публіці, не постить з ним фото у соцмережах і завжди тримається осторонь публічності.

Днями Ван Дамм опублікував в Instagram атмосферне відео з Парижа. Як видно на ролику, актор сидить на балконі з горнятком гарячої кави та круасаном. А в цей час Олена там же позує…

І хоч актор не натякнув, що він поїхав у Париж разом з українкою і парочка не з’являється разом на фото, але… все очевидно.


Олена виставила декілька фото, підписавши їх: «Бонжур, народе, з холодного зимового Парижа». До речі, у Instastories Ван Дамм опублікував ще одне миле відео, на якому з'явились його батьки. А от хто знімав сімейку на відео? Ймовірно, це була кохана актора. Ходили чутки, що парочка познайомилась декілька років тому в одному з нічних клубів Таїланду. Після цього Жан-Клод кілька разів приїжджав до України у гості до Каверіної. Як повідомляли деякі ЗМІ, бельгієць купив дві квартири спеціально для дівчини – у Києві та у Кривому Розі. Але зараз вона проживає у США. Здогадаймось, з ким…

Олена живе у Лос-Анджелесі. Дівчина займається спортом, пропагує здоровий спосіб життя та активно подорожує. Та, попри роман з українкою, актор все ще разом із дружиною Гледіс Португез, щоправда, тільки за документами та на публіці.