У затишному куточку Липовця розташована лікарня відновного лікування для людей з проблемами опорно-рухового апарату.

Я потрапила туди вперше у своєму житті, хоча маю другу групу інвалідності ще з дитинства. І залишилася приємно здивованою високим рівнем лікування та комфорту в цьому медзакладі.

Перше, що зачіпає за ду­шу, — ставлення усього персоналу до па­цієнтів. Починаючи з головного лікаря Наталії Григорівни і закінчуючи двірником, який щоранку з нами вітався. Настільки високопрофесійні, тактовні працівники надавали нам свою допомогу, що навіть по закінченні терміну лікування не хотілося їхати додому. І не лише мені.


Гарно оснащений зал лікувальної фізкультури, грязелікування та озокеритових аплікацій, ванне відділення, апаратна фізіотерапія (19 видів), масажні кабінети, кабінети витягування хребта, кабінет кисневих коктейлів та фіточаїв — все це працювало злагоджено, чітко, на оздоровлення кожного пацієнта.

А ще приємна тиша у всіх без винятку корпусах. Людей на реабілітації було чимало. Але у стінах цього медзакладу заведено лише посміхатися і тихо розмовляти, щоб не заважати сусідам. Так само було і в спальному корпусі, де в холі на стіні висить плазмовий телевізор, а за шаховими столами завжди вистачало людей.

Чисті, охайні кімнати зі свіжим ремонтом на 2-3 людини, з новими меблями створювали комфорт.

Ну, а їдальня — то взагалі найвищі бали! Настільки все смачне, що хотілося оди співати працівникам кухні.


Тому від імені 12 чоловік (заїзд 10.01.22 року) хочу щиро подякувати всім, без винятку, працівникам Липовецької лікарні відновного лікування за те, що вони такі є! Здоров'я вам і добра при мирному небі України. А ми із задоволенням приїжджатимемо до вас знову і знову.

З шаною та повагою — вінничанка

Ніна Владимирець