Смертельна автотроща сталася 1 жовтня 2021 року у Хмільницькому районі. Два легковика зіткнулися на автодорозі Куманівці-Уладівка-Іванів, поблизу села Порик. За кермом Daewoo Sens був 57-річний хмільничанин, інспектор Головного управління Державної податкової служби у Вінницької області. Він, перебуваючи за кермом власного автомобіля, допустив виїзд на зустрічну смугу та зіштовхнувся із транспортним засобом, що рухався навпроти. «ВАЗом” керував 70-річний мешканець села Томашпіль.

Унаслідок аварії двоє пасажирів “ВАЗу”, віком 59 та 70 років, від отриманих травм загинули на місці. Утім підозрюваний у ДТП практично не постраждав. Його не було затримано, оскільки він повідомив правоохоронцям, що йому стало зле за кермом, він знепритомнів та потребує медичної допомоги. Згодом, у ході розслідування, за результатами проведення низки відповідних обстежень та експертиз, інформація щодо стану здоров’я податківця не підтвердилася.


У пресслужбі Вінницької обласної прокуратури розповіли, що цьому водію повідомлено про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб, та вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

За скоєне  перелбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років. Досудове розслідування здійснюється слідчими четвертого слідчого відділу (з дислокацією у м. Вінниці) Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Хмельницькому.