Колишня концертний директор народної артистки України Софії Ротару Ольга Коняхіна, яка раніше відсиділа у в’язниці за розтрату її коштів, поділилася одкровеннями про колишню зіркову подругу.

В ефірі російського НТВ Коняхіна розповіла, що Ротару хоч і мала багатий стіл, але не була гостинною господаркою. «Агресія була, так. І ось те, що її син Руслан написав, що, мовляв, мама важче за келих вина нічого в руках не тримала — ну, повне марення. І коньяк, і віскі, і горілка – все пилося. І причому так, що я навіть не витримувала конкуренції», — заявила Коняхіна.

Найскладнішим у роботі з Ротару вона назвала понаднормову зайнятість. «Мало того, що я влаштовувала там усе, о шостій ранку мені треба було йти з Софією Михайлівною на море, бо вона о шостій уже прокинулася. Дзвінок телефонний, я не хочу йти на море, але я маю йти на море з нею», — скаржиться вона.


«Всі сидять за столом — шашлик, вино, все класно, весело, здорово. Раптом Софія Михайлівна хоче додому. Ми піднімаємося до неї нагору, і там години півтори-дві сидимо, розмовляємо за життя. Там було дуже ревно — сидіти вдома, сидіти тут, сидіти при мені».

Раніше повідомлялося, що Коняхіна за спиною Ротару домовлялася про її виступи, а передоплату забирала собі до кишені. У результаті співачка недорахувалась сім мільйонів рублів. Тоді Коняхіну засудили до шести років позбавлення волі. Але відсиділа вона лише три роки.

Як відомо, Софія Ротару перехворіла на коронавірус: «Омікрон» дав ускладнення. Син Руслан зробив заяву, що Ольга Коняхіна зводить на матір наклепи. В цьому їй допомагають росЗМІ.