Вони з чоловіком Луї «віль­но» змінюють сексуальних партнерів.

Вона повідомила це після того, як вийшла заміж за французького бізнесмена Луї.

За словами Вік­торії, саме він допоміг їй відчути сексуальний потяг до жінок. Та не побоятись заявити про свою орієнтацію на всю Україну.

– Зараз ми одружені, але не так давно, після трьох років спільного життя, розривали стосунки. Причиною стала зрада Луї. Однак завдяки роботі з психологом ми зрозуміли, що стосунки все ще можна врятувати. Так, ми обрали собі вільну форму стосунків, у яких можемо мати інтимний зв’язок з іншими.


Боялися, щоб для нас шлюб не був в'язницею. Типу один і одна на все життя...

Є такий термін, як полігамія, по­ліаморія. І майже всі люди поліаморні, просто хтось менше, а хтось більше. Як це так можна, мати чоловіка та відчувати симпатію до іншого? У нас так можна, — ділилася Маремуха.

– Сеанси психолога допомогли визначитись зі своєю сексуальністю. Зрозуміла, що приваблюють не лише чоловіки. Прийняти факт своєї бісексуальності допоміг Луї, який змінив моє ставлення до ЛГБТ-спільноти.

Я — бісексуальна. Подобаються як чоловіки, так і жінки. Не соромлюсь про це говорити. Я така, такою народилася. Не хвора, як у нас кажуть деякі зірки про ЛГБТ-спільноту, а просто така, як є... — додала Вікторія.

Марина Романова